Kafam çok dağınık

Dostum inanır mısın 15 yaşındayım aynı şeyleri yaşıyorum ve okulu bırakma kararı almıştım sınıfta kalıp açığa aldıracaktım.

Dostum inanır mısın 15 yaşındayım aynı şeyleri yaşıyorum ve okulu bırakma kararı almıştım sınıfta kalıp açığa aldıracaktım.

Kankam okulu hala bırakmadıysan meslek lisesine geç bende meslek lisesine geçeceğim en iyisi o hem ortamın olur hem de para kazanırsın çok para kazanmazsın ama mesela tanıdık bir yer olursa ya da patronun ile anlaşırsan daha fazla kazanırsın benim bir arkadaşım normal alacağı paranın 4 5 katını falan alıyor.

Kanka açık konuşayım ailemizin durumu Allah'a şükür iyi halihazırda bir işimiz var ondan dolayı ürün pazarlamak için pazarlama okumak istiyordum veya uluslar arası ticaret ve para yönetimi.
Yabancı dil kursuna gidip bu işleri büyütmek istiyordum ama okuyamıyorum yani uğraşmak bile istemiyorum bitsin gitsin diye ucuz bir özel okuldayım şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…