Kafam çok karışık

ErrorCorrection

Hectopat
Daha fazla  
Bu 2 haftadır kafam çok karışık. Etrafımda her şey aniden gelişiyor. Sınav senem olduğu içinde ekstra psikolojik olarak ne yapacağımı bilmiyorum. Her şey çok hızlı gelişiyor. Hiçbir şeye karar veremiyorum.
Psikolojik olarak da yorgun olabilirim. Tavsiyeleriniz neler?

Kendinizi sürekli olarak bir şeylere şartlayıp mükemmeliyetçi ruhluysanız eğer, bu yüzden olabilir. Biraz kendinize zaman tanımalısınız bence.

Yani çok öyle değilim. Fazla bir şeyleri kafaya takmayı sevmem hatta biraz rahat biriyim desem yalan olmaz açıkçası.

Kafanızdan geçen şeylerle alakalı değilse başka bir nedeni ne olabilir ki?

Kafaya takmadığım içindir belki de. Ben ilgim olmayan şeyleri zorunlu alırsam hem moralim düşüyor hem de bütün hevesim kaçıyor çoğu zaman. Son günlerde dersler yüzünden bayağı canım sıkkın belki o yüzden olabilir.

Sorumluluk hissettiğiniz için bir köşede bunu düşünüyor olabilir misiniz? Genelde sorumluluklar ertelenerek böylesine can sıkıntıları yaratabiliyor.

Sorumluluk hissettiğiniz için bir köşede bunu düşünüyor olabilir misiniz? Genelde sorumluluklar ertelenerek böylesine can sıkıntıları yaratabiliyor.

Galiba öyle. Yapmam gereken onca şey varken ilgi alanlarım sürekli yazılıma ya da matematiğe falan kayıyor.
Kimya, biyoloji, fizik gibi dersleri hep boşluyorum. 1 hafta evdeyim bu sürede de ders çalışmak yerine başka şeyler yapmak istiyorum. Mesela en son rubik küp öğrenmeye başlamak istedim. Sürekli ilgi alanlarıma yönelesim geliyor.

Yapacağınız şeye eğlence katarak yapmayı deneyebilirsiniz tabii ki yapmak istediğiniz zamanlarda yapın bunu yoksa isteksizlik ile çalışınca insanın aklında bir şey kalmıyor bir de ona morali bozuluyor. İlgi alanlarınıza da biraz zaman verin hem onlarla ilgilenip hem de derslerinize ilgilenmeyi deneyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…