Kafam kalp gibi atıyor

sedenthal

Centipat
Kafam bildiğiniz kalp gibi güm güm atıyor. Bunu sadece kafamı yastığa koyduğumda hissedebiliyorum. Kafamın tam olarak arka kısmı kalp gibi atıyor hatta. Bu normal bir durum mu yoksa bir hastalığın belirtisi mi? İnternete yazınca beyinde pıhtı olabilir falan yazdı gerçekten korkmaya başladım. Yardımcı olur musunuz?

Hastaneye git.

internette hastalık bakınca 1-2 gün sonra ölmüş oluyorsun zaten. bir doktora görünün basit bir şeydir muhtemelen. belki stres, belki yorgunluk vs.

Acile gidip anlat. Netice alamazsan devlet hastanelerine git ve randevun yoksa bile doktorlara ''muayene olabilir miyim?'' diye rica et. Bu konuya hangi doktor bakar bilmiyorum. Beyin ve sinir cerrahisi'ne git.

İnternette hastalık bakınca 1-2 gün sonra ölmüş oluyorsun zaten. Bir doktora görünün basit bir şeydir muhtemelen. Belki stres, belki yorgunluk vs.

Her başımı yastığa koyduğum zaman böyle oluyor hocam, sizde olmuyor mu hiç?

Acile gidip anlat. Netice alamazsan devlet hastanelerine git ve randevun yoksa bile doktorlara "muayene olabilir miyim?" diye rica et. Bu konuya hangi doktor bakar bilmiyorum. Beyin ve sinir cerrahisi'ne git.

Peki teşekkür ederim.

Her başımı yastığa koyduğum zaman böyle oluyor hocam, sizde olmuyor mu hiç?

Peki teşekkür ederim.

Oluyor bazen, ben de boyun fıtığı var, boyun düzleşmem var. Belki yağlı, tuzlu yemekler yiyorsundur tansiyonun yükseliyordur. Ya da psikolojik de olabilir. En iyisini doktor bilir tabi.

Bende nadiren yaşıyorum bunu. Kan basıncı arttığı için olabilir. Tavsiyem bir doktora görün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…