wardenoflight Femtopat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Eylül 2021 #1 Sabahtan akşama kadar aynı şarkıyı dinledim, şu an kafamda çalıyor uyuyamıyorum. Yardım edin. ;-;
FlyingHopes Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.604 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Bursa/Gemlik Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2021 #2 Valla en temel çözüm o şarkıyı baştan aşağı dinlemek diyorlar ama zamanla geçer, bir iki güne belki (geç de olsa neyse).
Valla en temel çözüm o şarkıyı baştan aşağı dinlemek diyorlar ama zamanla geçer, bir iki güne belki (geç de olsa neyse).
O okulcocugu Attopat Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2021 #3 wardenoflight dedi: Sabahtan akşama kadar aynı şarkıyı dinledim, şu an kafamda çalıyor uyuyamıyorum. Yardım edin. ;-; Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bide bunu dinle 10 kere bismillah de Allah yardımcı olur.
wardenoflight dedi: Sabahtan akşama kadar aynı şarkıyı dinledim, şu an kafamda çalıyor uyuyamıyorum. Yardım edin. ;-; Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bide bunu dinle 10 kere bismillah de Allah yardımcı olur.
wardenoflight Femtopat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Kadın 15 Eylül 2021 #4 Videoya tıklamadan çalmaya başladı. Çok sağ ol abi.