Luuks Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 629 Çözümler 5 13 Şubat 2021 #1 Merhabalar, az önce başımı çarptım, biraz başım ağrıyor, aslında başım sabah ağrımaya başladı fakat yine de bir şey yapmam gerekir mi? Başka bir belirti yok (Biraz uykum var, ama onun da geç yatıp erken kalktığım için olduğunu düşünüyorum.).
Merhabalar, az önce başımı çarptım, biraz başım ağrıyor, aslında başım sabah ağrımaya başladı fakat yine de bir şey yapmam gerekir mi? Başka bir belirti yok (Biraz uykum var, ama onun da geç yatıp erken kalktığım için olduğunu düşünüyorum.).
A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 13 Şubat 2021 #2 Çarptıysanız ağrıması normal biraz dinlenin, geçmezse doktora gidersiniz.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 13 Şubat 2021 #3 Buz koy. Fazla koyma ama buz yanığı çok kötü olur.
LerFly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.386 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #4 Nereye çarptın? Ağrının şiddeti nasıl?
Luuks Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 629 Çözümler 5 13 Şubat 2021 #5 Akkuşlu dedi: Çarptıysanız ağrıması normal biraz dinlenin, geçmezse doktora gidersiniz. Genişletmek için tıkla... Malum, sokağa çıkma yasağı var ancak sağlık da önemli
Akkuşlu dedi: Çarptıysanız ağrıması normal biraz dinlenin, geçmezse doktora gidersiniz. Genişletmek için tıkla... Malum, sokağa çıkma yasağı var ancak sağlık da önemli
E EZİC AJANI Decapat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 2.693 Makaleler 1 Çözümler 10 13 Şubat 2021 #6 Nereye, nasıl çarptın? Buz koyun şişmeden, baktınız şişti ve kanadı, yasak olsa bile bir dilekçe ile hastahaneye gidin derim.
Nereye, nasıl çarptın? Buz koyun şişmeden, baktınız şişti ve kanadı, yasak olsa bile bir dilekçe ile hastahaneye gidin derim.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 13 Şubat 2021 #7 Luuks dedi: Malum, sokağa çıkma yasağı var ancak sağlık da önemli Genişletmek için tıkla... Sanki markette virus yok. Hastaneler daha güvenli günlük dezenfekte ediliyor.
Luuks dedi: Malum, sokağa çıkma yasağı var ancak sağlık da önemli Genişletmek için tıkla... Sanki markette virus yok. Hastaneler daha güvenli günlük dezenfekte ediliyor.
Luuks Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 629 Çözümler 5 13 Şubat 2021 #8 LerFly dedi: Nereye çarptın? Ağrının şiddeti nasıl? Genişletmek için tıkla... Çok ağrımıyor, yatağımın arka tarafında tahta bir bariyer gibi bir şey var, oraya çarptım. (Neden çarptığımı sormayın .)
LerFly dedi: Nereye çarptın? Ağrının şiddeti nasıl? Genişletmek için tıkla... Çok ağrımıyor, yatağımın arka tarafında tahta bir bariyer gibi bir şey var, oraya çarptım. (Neden çarptığımı sormayın .)
Luuks Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 629 Çözümler 5 13 Şubat 2021 #10 Bu arada kafamın sağ (yan) tarafını çarptım.