3 366622 Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 52 15 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar öncelikle sorunu direk açıklayayım. Kafamı sağa doğru döndürdüğümde boynum çıtlıyor. Ben de kafaya taktım bu nasıl geçer? Yanlışlıkla boynum kırılır falan diye de korkuyorum. Not: Lütfen çıkar çöpe at demetin olmuyor o denedim ben
Arkadaşlar öncelikle sorunu direk açıklayayım. Kafamı sağa doğru döndürdüğümde boynum çıtlıyor. Ben de kafaya taktım bu nasıl geçer? Yanlışlıkla boynum kırılır falan diye de korkuyorum. Not: Lütfen çıkar çöpe at demetin olmuyor o denedim ben
TunayQwerty Hectopat Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 128 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #2 Doktora git.
benimişte v2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.869 Çözümler 3 Yer Pythonya 15 Aralık 2020 #3 366622 dedi: Arkadaşlar öncelikle sorunu direk açıklayayım. Kafamı sağa doğru döndürdüğümde boynum çıtlıyor. Ben de kafaya taktım bu nasıl geçer? Yanlışlıkla boynum kırılır falan diye de korkuyorum. Not: Lütfen çıkar çöpe at demetin olmuyor o denedim ben Genişletmek için tıkla... Sıkıntı değil.
366622 dedi: Arkadaşlar öncelikle sorunu direk açıklayayım. Kafamı sağa doğru döndürdüğümde boynum çıtlıyor. Ben de kafaya taktım bu nasıl geçer? Yanlışlıkla boynum kırılır falan diye de korkuyorum. Not: Lütfen çıkar çöpe at demetin olmuyor o denedim ben Genişletmek için tıkla... Sıkıntı değil.
3 366622 Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 52 15 Aralık 2020 #4 Doktora git. Genişletmek için tıkla... Bu zamanda bunun için alırlarmıki
SelimAkoguz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Aralık 2019 Mesajlar 1.246 Çözümler 1 Yer Selim Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Selim 15 Aralık 2020 #5 Aynısı bende de oluyor. Yaklaşık 2 haftadır falan var. Gün içinde en az 500 kere çıtlama oluyordur. Bıktım artık doktora da gitmek istemiyorum.
Aynısı bende de oluyor. Yaklaşık 2 haftadır falan var. Gün içinde en az 500 kere çıtlama oluyordur. Bıktım artık doktora da gitmek istemiyorum.
benimişte v2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.869 Çözümler 3 Yer Pythonya 15 Aralık 2020 #6 Hareketsizlikten oluşan bir durum bu. Bir sıkıntısı yok boynun açılıyor gibi düşün. Tabi uzun süre haraket etmedikten sonra olmuyor ise sıkıntı.
Hareketsizlikten oluşan bir durum bu. Bir sıkıntısı yok boynun açılıyor gibi düşün. Tabi uzun süre haraket etmedikten sonra olmuyor ise sıkıntı.
3 366622 Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 52 15 Aralık 2020 #7 benimişte v2 dedi: Sıkıntı değil. Genişletmek için tıkla... Normal birşeymi yani herhanfi bi zararı olurmu
benimişte v2 dedi: Sıkıntı değil. Genişletmek için tıkla... Normal birşeymi yani herhanfi bi zararı olurmu
benimişte v2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.869 Çözümler 3 Yer Pythonya 15 Aralık 2020 #8 366622 dedi: Normal birşeymi yani herhanfi bi zararı olurmu Genişletmek için tıkla... Ne sıklıkla oluyor ? Yani haraketsiz kaldıktan sonra mı ? Yoksa spor yaptıktan sonra da oluyor mu ?
366622 dedi: Normal birşeymi yani herhanfi bi zararı olurmu Genişletmek için tıkla... Ne sıklıkla oluyor ? Yani haraketsiz kaldıktan sonra mı ? Yoksa spor yaptıktan sonra da oluyor mu ?
3 366622 Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 52 15 Aralık 2020 #9 benimişte v2 dedi: Hareketsizlikten oluşan bir durum bu. Bir sıkıntısı yok boynun açılıyor gibi düşün. Tabi uzun süre haraket etmedikten sonra olmuyor ise sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Çok hareketsiz kalmadım ve ara sırada yürüyüş yapıyorum
benimişte v2 dedi: Hareketsizlikten oluşan bir durum bu. Bir sıkıntısı yok boynun açılıyor gibi düşün. Tabi uzun süre haraket etmedikten sonra olmuyor ise sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Çok hareketsiz kalmadım ve ara sırada yürüyüş yapıyorum
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.725 Makaleler 5 Çözümler 38 15 Aralık 2020 #10 366622 dedi: Arkadaşlar öncelikle sorunu direk açıklayayım. Kafamı sağa doğru döndürdüğümde boynum çıtlıyor. Ben de kafaya taktım bu nasıl geçer? Yanlışlıkla boynum kırılır falan diye de korkuyorum. Not: Lütfen çıkar çöpe at demetin olmuyor o denedim ben Genişletmek için tıkla... Çok fazla haraketsiz durunca oluşan bir durum. Bir sıkıntı olmaz. Kemikler gevşiyor.
366622 dedi: Arkadaşlar öncelikle sorunu direk açıklayayım. Kafamı sağa doğru döndürdüğümde boynum çıtlıyor. Ben de kafaya taktım bu nasıl geçer? Yanlışlıkla boynum kırılır falan diye de korkuyorum. Not: Lütfen çıkar çöpe at demetin olmuyor o denedim ben Genişletmek için tıkla... Çok fazla haraketsiz durunca oluşan bir durum. Bir sıkıntı olmaz. Kemikler gevşiyor.