Kafaüstü Bluetooth kulaklık Snopy BT51 vs BT96

waraucida

Hectopat
Merhabalar.
Kafa üstü Bluetooth kulaklık satın almak istiyorum. Benim en büyük önceliğim dayanıklılığı, BT96 kolay kolay kırılmaz gibi gözüküyor, alıp kullanan var mı?
Kafa bandı kısmı sonuna kadar bükülüyor mu yoksa kırılıyor mu? Çantaya falan atsam, hatta ara sıra cebime sıkıştırsam bile kırılmayacak, kırılacak diye korkmadan kafamdan tek elimle çıkartabileceğim bir kulaklık lazım.

Kafam büyük ama kafa üstü kulaklıklar kolay kolay kulaklarımı ağrıtmıyor. Belirgin bir ses gecikmesi olsun istemiyorum ama kulaklığı rekabetçi FPS oyunları falan oynamak için almıyorum. Ses kalitesi konusunda hassas değilim ama 100 küsur liraya aldığım kulaklığın üç kuruşluk ses vermesini de istemem.
Bluetooth kulaklık için bunların pek üstünde bir ücret (101, 103 lira) ödemeyi düşünmüyorum. Sizce (orijinal ya da en azından indirimli) fiyatlarını hak ediyorlar mı? BT96 benim daha çok hoşuma gitti, sizce hangisi daha iyi?

Linkler:
SN-BT51
SN-BT96

Son düzenleyen: Moderatör:
Sormayı unuttum, dışarıya kısık seste bile olsa ses iletmemesi de önemli, kütüphanede kullanmak istiyorum.

Hocam istediğin özellikler ile almayı düşündüğün kulaklığın yakından uzaktan alakası yok. Yüz liranı çarçur etmesen daha iyi sanki.
Kafa üstü bluetooth kulaklık için 100 liradan fazla çarçur etmek istemiyorum. Bu kulaklıklar gerçekten aradığım özellikleri karşılamıyor mu? Yani kırılmazlık ve bir saniyenin altında ses gecikmesini?

Açıkcası çok bilgim yok. Kullandığım Huawei FreeBuds kulaklığımda bile video izlerken çok çok az da olsa bazen gecikmeyi hissedebiliyorum. Telefondan oyun oynamadığım için bilemiyorum ancak 100 TL ye istediğiniz özelliklere erişebileceğinizi sanmıyorum. Ama dediğim gibi tamamen yorum yapıyorum. Yanlış düşünüyor da olabilirim.

Açıkçası çok bilgim yok. Kullandığım Huawei FreeBuds kulaklığımda bile video izlerken çok çok az da olsa bazen gecikmeyi hissedebiliyorum. Telefondan oyun oynamadığım için bilemiyorum ancak 100 TL ye istediğiniz özelliklere erişebileceğinizi sanmıyorum. Ama dediğim gibi tamamen yorum yapıyorum. Yanlış düşünüyor da olabilirim.
Geçen senelerde Aliexpress'ten Xiaomi'nin 80 liralık kablosuz kulak içi spor kulaklığını almıştım ve oyun oynamadıkça belirgin bir gecikme hissetmiyordum, oyunda bile ucu ucuna hissediyordum.
Şu sıralar Migros'tan 40 liraya aldığım Sonus marka dandik kafa üstü bluetooth kulaklığı kullanıyorum, video izlerken bile gecikmeyi az biraz hissedebiliyorum, bu kullandığım kulaklığın altında gecikmesi olsun yeter.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı