spnfan Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 106 3 Nisan 2023 #1 Mizahsor arkadasim kafama uçlu kalem batirdi ve ucu icerde birazi. Herhangi bir sorun olur mu veya kendiliginden gecer mi? Ellenmedikce acisi yok.
Mizahsor arkadasim kafama uçlu kalem batirdi ve ucu icerde birazi. Herhangi bir sorun olur mu veya kendiliginden gecer mi? Ellenmedikce acisi yok.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2023 #2 Yarın gel uçlu kalem olarak işe başla dostum! Bir şey olmaz. Kıymık batmış gibi düşün. Söyle annene iğne ucuyla içeride kalan parçayı çıkartsın.
Yarın gel uçlu kalem olarak işe başla dostum! Bir şey olmaz. Kıymık batmış gibi düşün. Söyle annene iğne ucuyla içeride kalan parçayı çıkartsın.
E eren166 Megapat Katılım 8 Temmuz 2015 Mesajlar 25 3 Nisan 2023 #3 Evet. Dolaşım sistemine karışıp kalp kapakçıklarına zarar verir. En yakın sağlık kuruluşuna müracaat edin.
Evet. Dolaşım sistemine karışıp kalp kapakçıklarına zarar verir. En yakın sağlık kuruluşuna müracaat edin.
xopeSs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 2.008 Makaleler 1 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2023 #4 spnfan dedi: Mizahsor arkadasim kafama uçlu kalem batirdi ve ucu icerde birazi. Herhangi bir sorun olur mu veya kendiliginden gecer mi? Ellenmedikce acisi yok. Genişletmek için tıkla... Çok derin değilse ucun girdiği yerin dibinden iğneyle orayı yavaş yavaş oyup çıkartın. Oraya sonrasında kolonya sürmeyin daha çok mikrop kaptırırsınız. (kahverengi bir sprey vardı adını unuttum artık bilen biri yazar.)
spnfan dedi: Mizahsor arkadasim kafama uçlu kalem batirdi ve ucu icerde birazi. Herhangi bir sorun olur mu veya kendiliginden gecer mi? Ellenmedikce acisi yok. Genişletmek için tıkla... Çok derin değilse ucun girdiği yerin dibinden iğneyle orayı yavaş yavaş oyup çıkartın. Oraya sonrasında kolonya sürmeyin daha çok mikrop kaptırırsınız. (kahverengi bir sprey vardı adını unuttum artık bilen biri yazar.)