Kafaya takma sorunu

fireisback

Kilopat
Daha fazla  
Herkese merhaba sayın Technopat sakinleri. Bundan bir sene önce bir kavgam oldu. Daha öncelerde birçok kez kavga etmiş birisi olarak kavgadan sonra karşıdaki insandan kesinlikle korkmayan tırsmayan bir insandım. Daha doğrusu kavgadan korkmayan bir insandım. 2019 yılında AKN'e ilacı olan Roaccutane'ı kullandım 6 ay boyunca. Ve psikolojimi alt üst etti. Konumuza gelelim. Bir sene önce kavga ettik ve ben 1 sene boyunca sürekli karşıma çıkacak mı acaba diye takarak yaşadım ve hala devam ediyor. Bugün o kavga ettiğimiz çocuk karşımıza çıktı ve denk geleceğiz gibi bir söz söyledi. Bunu tekrardan kafamda canlandırmaya ve takmaya başladım. Bu durumu nasıl halledebilir ve korkmamayı kafaya takmamayı tekrardan öğrenebilir ve kafamın içini boşaltabilirim. Yaş 21 yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
14 Yaşımdayken bana yeni alınan telefonumu, serviste tartıştığım çocuğun kafasına vurarak yaklaşık 6 derece kadar yamulttum. Curved monitör gibi duruyor fakat kasası kırıldı. Bana ilaç olan şey müzikti. Niyeyse kendimi kaptırdığımda her şeyi unutuyordum.

Bana müzik ve spor pek etki etmiyor. Daha önce böyle bir sıkıntım yoktu. Çocuğa bugün çok kilitlendim. Yaşım gereği kavga gürültü istemiyor olabilirim diye düşünüyorum. Fakat gereksiz bir insanı neden düşünüyorum.
Konuda belirttiğim gibi karşıma çıksa tekte düşürebileceğim bir çocuğu kafama takıyorum.

Pek taraftarı değilim ama bence git baya döv ( Moderatörler ne der bilemem ama bir şey derlerse silerim bunu). Ben yaşadığım sitedeki elemanla kavga ederken elime geçen 45'lik boruyla ensesine vurmuştum. O gün bugündür hiç içimde bir ukte hissetmiyorum. Zaten o da ne zaman beni görse yolunu değiştiriyor.

Aslında benim bu tırsma muhabbetim çocuğun çakı çıkarmasından sonra başladı. Daha önce çakılı bir kavgaya girmemiştim.

Aslında benim bu tırsma muhabbetim çocuğun çakı çıkarmasından sonra başladı. Daha önce çakılı bir kavgaya girmemiştim.
Ben her zaman yanımda isveç çakısı taşırım. ( Bıçağı da var fakat et bile kesmez sadece Göz Korkutuyor ) Bence sizde böyle yapın. 7. sınıftan 8'e geçerken milletin kilitlerini takmaya 5Tl alıyordum. Ve bunu çakının tornavidasıyla yapıyordum. Bayağı işe yarıyor her anlamda.

Boş adamın kafası takılır, boş kafayı doluya çevirmeye bak. Hayvan al besle, onun bakımı derdi tasası senin kafanı meşgul eder. Git 12-13 saat mesai yap, bak bakalım uykusuzluktan yorgunluktan düşünebiliyor musun. Çakı falan varsa iş ciddi demektir, aile büyüklerine konuş. Korku iyidir ama fazlası zarar, etinden korkanın kemiğini diye bir laf vardır. Bu konularda aile büyüklerinize danışın ve asla yalnız hareket etmeyin. 21 yaş ufak değil, ergenliği atlatmalısın, 1 yıl kafaya takmak çok uzun bir süre. Kafandan at yoksa kafayı yersin ben sana söyleyeyim. Balık avına vur kendini, çiçek gibi olacaksın. Vurdulu kırdılı oyunları, filmleri ve sporları bırak. Romantik komedi izle iyi gelir. Bizde ne kavgalar ettik, o kadar tinercinin arasından çıktık anlatsam roman olur. Ben birine fena taktım kesin indirecektim ama sonradan cahil olmadığım için salladım ve unuttum. Cahillik iyi değil insanı bitirir. Birisi senle denk geleceğiz diyorsa boştur, ciddi bir şey varsa kralı gelse ayıramaz zaten. Konuşan adam boş konuşuyordur bunu unutma, Dövsen duracak bir tip değilse kavgaya girişme sal gitsin. Birden vurup öldürürsün elinde kalır sonra başına iş alırsın. Birisi trafik kavgasında adama yumruk sallıyor ve adamın başı kaldırıma değdiği için ölüyor ve ömrün içeride çürüyor. Allah korusun, kavgadan gürültüden uzak dur. Gördüğün zaman kafanı çevir ve muhatap olma, yav he he demesen bu dünyanın ve cahil cühelanın derdi bitmez.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ne güzel yazmışın be üstadım. Senin gibi bir kişiyle baş başa muhabbet etmek isterdim. Çok boş düşüncelere kapılıyorum. Dediğiniz gibi düşündükçe kafayı sıyıracak gibi oluyorum. Varsa bir yardım şansınız bekliyorum her zaman.

Hocam bende daha önce çok kavga etmiş ve bundan korkmayan bir insandım bu yaz iki tane keko bana artislendi alttan aldım gereksiz şekilde hemde kavga olursa sicilime bir şey olur diye çok korkuyordum ve gereksiz şekilde alttan aldım kavga başlamasın diye Çok korkak hissettim ama ben korkak birisi değilim ve bu çok canımı sıktı neyse bundan sonra okulda'dada bir tanesi bana saldırdı niye küfür ediyorsun dediğim için Kavga etmek istemiyorum dedim Çünkü okulda bir şey olursa kesin Sicilime işlenir diye neyse Çocuk bana vurdu ve boğazımı sıktı ben bilerek karşılık vermedim başta ve sonradan şok oldum kaskatı kesildim ki bu bende daha önce hiç olmadı neyse hoca ikinizde Uzaklaştırma alırsınız dedi ve Benide haksız çıkardı ve ben yediğim dayakla ve hocanın tehdidiyle kaldım ve Bu bilerek kavga etmemem ve orda şok olmak Sonucunda dayak yemem canımı aşırı fazla sıktı ve sinirden ağladım bile 1 hafta bu olay hiç aklımdan çıkmadı ve Bu çocuğu aradım okulda çıraklik öğrencisi olduğu için Çarşamba geliyordu bu çocuk o gün bulamadım okulda onu neyse çıktık gidiyorum arkadaşlarla otobüs durağına köprüden geçerken bunlar geldi yukarıdan geldiler bende aşağıdaydım bana saldıran çocuk ooo kimler var falan dedi sonra aşağı indiler bunlar benim bir tane arkadaşım araya girdi bunlar bana artislendi 2 kişilerdi ve Ben burda kavga etmesem kafama takılır diyip saldırdım ve canıma tak etmişti artık. Bu başta yazdığım 2 olaydan dolayı neyse ben bana geçen hafta vuran çocuğu hırpaladım diğerinide hırpaladım biraz dövdüm yumrukda yedim bir sürü ama birini aşağıya alıyorum dövüyorum diğeri tekmelemeye başlıyor beni ki köprü dar alan olduğu için Ayakta dövüş zor biraz neyse birini aşağıya alıyorum dövüyorum diğeri ise tekmeleyemeye başlıyor beni sonra İşte bir sürü tekme yedim suratıma Ama İçin rahat dayak yedim ama güzelce dayak attımda ilk defa ben burda dayak yedim ve ilk defa bu çocuktan korktum bana okulun içinde vurmasından sonra pencereden buna baktım Hayırdır dedi bana ve bende aynı şekilde kafamı salladım ve Hayırdır der gibi baktım bende ama ilk defa ben korktum burda ve bu ciddi şekilde canımı sıktı neyse bu olay bitti eve gittim bir kaç gün sonra ben Annemle birlikte anneanneme giderken bana yazın iki kişi artislenen çocuk bana çatıdan Len dedi ve ben döndüm baktım bu sanırım o çocuktu yazın bana artislenenler ve anlamadığım bir şekilde kötü hissettim kendimi yani tedirgin hissettim neyse bu çocuğun böyle nseslenmesinden sonra ben sokağa hep tedirgin çıktım bir şey olacak kavga olacak hissiyle çıktım ve hiç bir şey olmadı kavgadan korkmuyorum çünkü dayak yedim ne olacağını biliyorum en fazla dayak yerim başka bir şey olmaz bıçak gibi sanırım ve bu çocuk Zargana 50 60 kilo Ben 86 kiloyum Uzunum bundan ve 1 2 sene boks geçmişim var evde ve birazıda kulüpte olmak üzere ama yinede ben tedirgin oluyorum özgüvensizliğim var. çünkü hiç bir şeyim yok. Yani maddi durumum kötü ve bu beni çok özgüvensiz yapıyor ve ben kavgadan korkmadığım halde bu şekilde tedirgin oluyorum ve gördüğüm kekolar beni tedirgin ediyordu ve bu geçti bir kaç günden sonra ama ben yine tetikte çıkıyorum sokağa ben kavgadan korkmuyorum çok ettim zamanında Sanırım ben kavganın sonuçlarından korkuyorum mesela ben Bu çocuğu ciddi şekilde döverim kendimi biliyorum Güçlüyüm tekniğim var ama ben bunu dövünce bu durmaz büyük ihtimalle arkasını çağırır yada bıçakla gezip beni bulmaya çalışır ezik bir tip benimde çevrem çok geniştir babam'ın tanımadığı kimse yok herkes babama Dayı der yani ben kavgadan korkmuyorum ama yinede tedirgin oluyorum bu nasıl geçer sizdede geçtimi çok uzun yazdım farkındayım ama bu olaylar sonucu fikrinizi almak isterim ve bu sokağa çıkınca onlarla karşılaşırmıyım veya kavga eder miyim diye kafama düşünceler geliyor ve bu düşünceler ve hisler canımı çok sıkıyor yeter lan artık diyorum bazen sizde nasıl geçti yada geçtimi ? Bende dehb var ve okb var bunlardan dolayı mı kafama çok takılıyor bu olay bilmiyorum ama zaten her şey benim kafama çok takılıyor ricarta veya benzer dehb ilaçları var bunları kullansam geçer mi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…