Kafayı toparlayamıyorum

Tariksenturk4512

Centipat
Yer
İstanbul Avcılar
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayarcı Çırağı
Ya arkadaşlar selamünaleyküm. Hayırlı geceler benim şimdi böyle sorunlarım var. Toparlıyamıyorum kendimi.
Ya önceden sigara içmezdim bile şimdi günde bir paket bitiroyurn.
Ailem tarafından küçüklüğümden beri dayak yiyordum sevgi görmedim yurdada verdiler zamanında beni.
Arkadaşlarım hepsi bıraktı beni.
Bir sevdiğim kız var iki kere aldattı affetim ama gitti bu sefer de.
Akşamları çıkıyorum sahilde sigara içiyorum.
Kendi kendime konuşuyorum bilgisayarcıyım dükkanda bile abiler iyi değilim diyorlar ama iyiym deyip geçiştiriyorum.
Bildiğin yolda geçen serseri bıçak çekse imza atarım beni öldürsün diye para veririm o derece bıktım sosyal aktivitem bile kalmadı.
Abilerimin gözünde patron işte it oldum iyice kafayı toparliyim diyorum 6 şubatta kaybetiğim arkadaşım geliyor toparlayamıyorum eskiler güzeldi.
Bilmiyorum ne yapacağım yılbaşıda geldi vallaha bende bıktım ne yapacağım bilmiyorum sevdiğim meslek öğreniyorum ama hayattan heves alamadığım.
İçn meslekten bile sıkıldım.

sigaradan kopamıyorum alkol gördümmü yaşım 16 tutuamıyorum kendimi dayanamıyorum o gördüğüm yurt olaylarrını mezarı arakdaşımın aile dayaklarını unutuyorum alkolle ama varya günlük hayatta canım çok acıyor

kimseye kendimi anlatamıyorum anlamazda zatem

Son düzenleme:
Ya arkadaşlar selamünaleyküm. Hayırlı geceler benim şimdi böyle sorunlarım var. Toparlıyamıyorum kendimi.
Ya önceden sigara içmezdim bile şimdi günde bir paket bitiroyurn.
Ailem tarafından küçüklüğümden beri dayak yiyordum sevgi görmedim yurdada verdiler zamanında beni.
Arkadaşlarım hepsi bıraktı beni.
Bir sevdiğim kız var iki kere aldattı affetim ama gitti bu sefer de.
Akşamları çıkıyorum sahilde sigara içiyorum.
Kendi kendime konuşuyorum bilgisayarcıyım dükkanda bile abiler iyi değilim diyorlar ama iyiym deyip geçiştiriyorum.
Bildiğin yolda geçen serseri bıçak çekse imza atarım beni öldürsün diye para veririm o derece bıktım sosyal aktivitem bile kalmadı.
Abilerimin gözünde patron işte it oldum iyice kafayı toparliyim diyorum 6 şubatta kaybetiğim arkadaşım geliyor toparlayamıyorum eskiler güzeldi.
Bilmiyorum ne yapacağım yılbaşıda geldi vallaha bende bıktım ne yapacağım bilmiyorum sevdiğim meslek öğreniyorum ama hayattan heves alamadığım.
İçn meslekten bile sıkıldım.

sigaradan kopamıyorum alkol gördümmü yaşım 16 tutuamıyorum kendimi dayanamıyorum o gördüğüm yurt olaylarrını mezarı arakdaşımın aile dayaklarını unutuyorum alkolle ama varya günlük hayatta canım çok acıyor

kimseye kendimi anlatamıyorum anlamazda zatem
Hocam yurtta hiç mi çocuk yok? Mesela sempatik biriyle arkadaş olmayı deneyebilirsin. O arkadaşlarıyla seni tanıştırır falan sosyal ortamın olur. Abilerinle ve patronunla aranı iyi tutmaya çalış. Abilerin dalga geçerse patronuna şikayet et.

Dost sana yeni bir heyecan lazım kafanı alkol uyusturucu gibi şeylere sadece eritirsin bunu yapma kendine paran varsa terapi almaya başalayabilirsin yoksa kendini bir şeye ada bu spor olur oyun olur iş olur kitap olur bir şeye ada kendini bulmaya çalış dene çünkü zaten bu süreçte kendine uygun bir şey bulana kadar da kendini bir süre oyalamış olacaksın yere düşme ayağa kalk herkesin kolay bir hayatı olmuyor bazılarımız zor durumlar yaşıyoruz buna takılıp kalma önüne bakmaya çalış geçmişte yaşama anda kalmaya çalış yeni insanlar tanı yeni ortamlara gir kafanı dağıt güvenmene veya ciddi ilişkiler kurmana gerek yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı