Kafayı yemek üzereyim

Tipik Türk ailesi desek yanlış olmaz, elinizden gelmiyor ise biraz sularına gitmeniz gerekiyor.
Denediniz mi?

Denedimde sularına gittimi mutlu veya olamıyorum. Mutlu veya huzurlu olamicaksam sularına gitmenin ne anlamı var?

Dostum aynı şeyler benim de başıma geliyor sen kendi işine bak arada şakalaş gül geç ciddiye alma fazla ama kendini geliştir ne olursa olsun.

Kendin için mücadele etmeyi öğrenmelisin. Her zaman hayatına karışanlar olacak.

Durumun aynı. Her şeyime laf atıyorlar ve sigara, alkolüm yok. Tek hobim body building ve Almanya'da spor hocası olmak istiyorum. Bu fikrime saçmalık diyorlar. İlla da avukat, doktor ol. Yeter vallahi ya. Senin durumun benden de kötü ama.

devam et reis emin ol sevdiğin işi yapmak en önemli şey.

buadamayniben.

Kendin için mücadele etmeyi öğrenmelisin. Her zaman hayatına karışanlar olacak.
Ne kadar bu davranışlarını sevmesemde onlar benim anne ve babam. Benim iyiliğimi istiyorlar ama farklı şekilde. Onları anlayabiliyorum ancak benim istediklerimle onların istedikleri farklı ve kendi istediklerimi onlara anlatamıyorum.

Senin artık yuvayı terk edip kendi yuvanı kurma vaktin geldi. Doğal bir çakışma. Sıkıntılı bir durum yok.

Kendinle çeliştin şimdi, umrunda değilse bunu dert edip bu konuyu açmaman lazımdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…