Insanlara kendini sevdirmek zorunda degilsin herkesi sevdiremezsin kendini benim tonla arkadaşım var ama aslinda sadece 2 tane var çünkü diğerlerini mecbur olmasam görmem yüksek ihtimal ama o 2 arkadasimsa 10 yıldır konuşuyoruz aramiz o kadar iyi ki artik evlerimize habersiz gelsek sorgulanmayacak seviyeye geldi.
Ben sosyal sorunlari olmayan biriyim yani tanimadiğim bir insanla kahkaha atmaya başlamam 20 dakikami alir ama yapmiyorum çünkü istemiyorum gerek yok.
Antidepresan aliyormuşsun elbette psikiyatristin daha iyi biliyordur fakat bu ilaçlar işe yarasada senin sosyalliğine çözüm getirmez. Öncelikle telefonsuz yaşamayi öğrenmen gerek. Ben okuluma ve çoğu yere nadiren telefon gotururum. Spora ve arkadaşlarimla gezmeye ciktigimda bu iki olay hariç telefon hep evdedir %90.
En basidinden gir bir kahveye iç bir çay (telefona bakmadan) okeyde falan eksiği olan varsa git katılmayi teklif et samiyeti ilerlet. Ya da en basidi bin bir otobuse bomboş gez hiçbir şey yapmana gerek yok dolaş oyle boş boş. Mesela geçen dedigim seyi yaparken otobüste bir adamin eli Yuzu'me carpti ozur diledi falan muahabbet ilerledi sonra diğer insanlarda katildi ama muhabbet nasıl sariyor oradan şoför bile katilma ihtiyaci hisseti. Yani sadece birazcik dene en kötü dalga geçseler bile kimin umurunda.
Umarim atlarirsin.