Kafede 6-7 saat çalışıp günlük 250-300 TL almak normal mi?

Vermiyor hocam başka iş de yok.

Hocam bence ise girin ve adama sizin banka kartınıza parayı atmasını isteyin 1 ay dolduktan sonra eğer 17.002 TL'den az yatırdıysa gidin bunu mahkemeye sunun.

Bahşişlerle beraber aylık en az net asgari ücreti buluyorsa kabul edilebilir fakat sanırsam o kadarını bulmaz.
Bahşiş falan yok hocam yabancı müşteri gelmiyor hep aynı tanıdık geliyor onlarda ufak tefek yiyip içiyor benimde cebime günlük en fazla 350 giriyor o da müşteri çok olursa.Onun dışında 250-300 arası alıyorum.

Bahşişlerle beraber aylık en az net asgari ücreti buluyorsa kabul edilebilir fakat sanırsam o kadarını bulmaz.
Hayır hocam bulmuyor aylık en fazla taş çatlasın 10.000tl

Bahşiş falan yok hocam yabancı müşteri gelmiyor hep aynı tanıdık geliyor onlarda ufak tefek yiyip içiyor benimde cebime günlük en fazla 350 giriyor o da müşteri çok olursa.Onun dışında 250-300 arası alıyorum.

Hayır hocam bulmuyor aylık en fazla taş çatlasın 10.000tl
Başka iş de bulamıyorum burdan çıksam benim açımdan hiç iyi olmaz ne yapacağımı bilmiyorum valla.

Yani günümüze göre parası gerçekten çok az ama iş az ve çalışma saatlerin de çok kötü olmadığı için çok anormal diyemem idarelik çalışılır ama devamlı bir iş olarak bence çalışmamalısın aylık alacağın Max 10k çok yetersiz bir para

Yani günümüze göre parası gerçekten çok az ama iş az ve çalışma saatlerin de çok kötü olmadığı için çok anormal diyemem idarelik çalışılır ama devamlı bir iş olarak bence çalışmamalısın aylık alacağın Max 10k çok yetersiz bir para
1 hafta sonra çıkacağım hocam böyle paraya suriyeliler bile çalışmıyor onlar bile asgari ücret alıyor

Bu paraya amele bile çalıştrılmaz git bir tarlada amelelik yap daha mantıklı ben bile pidecide çalışıyorum haftalık 2750 TL alıyorum o kadar müşteri de gelmiyor yorulmuyorumda.

Düzeltme; yaşım 15.
Yaşınıza göre yine fena değil hocam

Technopat Haberler

Geri
Yukarı