Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #11 Kuzey Tekinoğluu dedi: Hocam anlıyorum vallahi anlıyorum ama ben ona bir daha ki maçta fark bile atacaktım ama birden kalktılar bitti dediler küçümsemeyle alakası yok. Genişletmek için tıkla... Hocam iyi oynadığınızı bildikleri için öyle yaptılar muhtemelen. Çoğu kişi öyle yapıyor. Benim bir arkadaş grubum vardı. Onlar da iyi oynayan kişi kötü takım alınca 1 maç kazanıyor ve bırakıyorlardı.
Kuzey Tekinoğluu dedi: Hocam anlıyorum vallahi anlıyorum ama ben ona bir daha ki maçta fark bile atacaktım ama birden kalktılar bitti dediler küçümsemeyle alakası yok. Genişletmek için tıkla... Hocam iyi oynadığınızı bildikleri için öyle yaptılar muhtemelen. Çoğu kişi öyle yapıyor. Benim bir arkadaş grubum vardı. Onlar da iyi oynayan kişi kötü takım alınca 1 maç kazanıyor ve bırakıyorlardı.
Kuzey Tekinoğluu Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 278 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #12 Ronnietory dedi: Peki sen dediğinde kabul ettiler mi? Genişletmek için tıkla... Hocam aslında rövanş olacak diye ben demedim olayın komik tarafı da bu kendileri dedi rövanşlı olacak diye bende tamam dedim sonra bitti dediler.
Ronnietory dedi: Peki sen dediğinde kabul ettiler mi? Genişletmek için tıkla... Hocam aslında rövanş olacak diye ben demedim olayın komik tarafı da bu kendileri dedi rövanşlı olacak diye bende tamam dedim sonra bitti dediler.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.466 Makaleler 4 Çözümler 77 Yer Rusya 31 Ağustos 2021 #13 Böyle arkadaşlarım olacağına hiç olmasın daha iyi.
anadolugenci Centipat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 43 31 Ağustos 2021 #14 The Fallen Angel dedi: Böyle arkadaşlarım olacağına hiç olmasın daha iyi. Genişletmek için tıkla... Benim de böyle arkadaşlarım vardı. Sonra arkadaşlığı bıraktım ama şu an hiç arkadaşım yok çünkü hepsi böyleler
The Fallen Angel dedi: Böyle arkadaşlarım olacağına hiç olmasın daha iyi. Genişletmek için tıkla... Benim de böyle arkadaşlarım vardı. Sonra arkadaşlığı bıraktım ama şu an hiç arkadaşım yok çünkü hepsi böyleler
Kuzey Tekinoğluu Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 278 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #15 anadolugenci dedi: Benim de böyle arkadaşlarım vardı. Sonra arkadaşlığı bıraktım ama şu an hiç arkadaşım yok çünkü hepsi böyleler Genişletmek için tıkla... Bu insanlara ne olmuş böyle ya.
anadolugenci dedi: Benim de böyle arkadaşlarım vardı. Sonra arkadaşlığı bıraktım ama şu an hiç arkadaşım yok çünkü hepsi böyleler Genişletmek için tıkla... Bu insanlara ne olmuş böyle ya.
R Ronnietory Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 345 Makaleler 1 31 Ağustos 2021 #16 The Fallen Angel dedi: Böyle arkadaşlarım olacağına hiç olmasın daha iyi. Genişletmek için tıkla... Arkadaş iyi oynadığı için böyle bir şey yapmışlar işte, küçük bir olay ama hep böyle olaylar yaşanıyorsa sıkıntı.
The Fallen Angel dedi: Böyle arkadaşlarım olacağına hiç olmasın daha iyi. Genişletmek için tıkla... Arkadaş iyi oynadığı için böyle bir şey yapmışlar işte, küçük bir olay ama hep böyle olaylar yaşanıyorsa sıkıntı.
Kuzey Tekinoğluu Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 278 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #17 Eklemeyi unuttum pardon biz tartışırken çalışan abi dedi ki isterseniz ortak ödeyin kavga etmeyin dedi onu bile kabul etmediler siz düşünün. Ronnietory dedi: Arkadaş iyi oynadığı için böyle bir şey yapmışlar işte, küçük bir olay ama hep böyle olaylar yaşanıyorsa sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Yok hocam o kadar iyi oynamıyorum sadece aramızda bir arkadaş vardı o bize göre kötü oynuyordu diğer arkadaşla aynı oynuyorduk.
Eklemeyi unuttum pardon biz tartışırken çalışan abi dedi ki isterseniz ortak ödeyin kavga etmeyin dedi onu bile kabul etmediler siz düşünün. Ronnietory dedi: Arkadaş iyi oynadığı için böyle bir şey yapmışlar işte, küçük bir olay ama hep böyle olaylar yaşanıyorsa sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Yok hocam o kadar iyi oynamıyorum sadece aramızda bir arkadaş vardı o bize göre kötü oynuyordu diğer arkadaşla aynı oynuyorduk.
Schwerer Gustav Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2014 Mesajlar 1.528 Çözümler 5 31 Ağustos 2021 #18 Hiçbir zaman hesabına oyun oynama benden sana bir tavsiye. Sinirine yenik düşersin alırsın sandalyeyi geçirirsin kafasına yanarsın.
Hiçbir zaman hesabına oyun oynama benden sana bir tavsiye. Sinirine yenik düşersin alırsın sandalyeyi geçirirsin kafasına yanarsın.
R Ronnietory Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 345 Makaleler 1 31 Ağustos 2021 #19 Kuzey Tekinoğluu dedi: Eklemeyi unuttum pardon biz tartışırken çalışan abi dedi ki isterseniz ortak ödeyin kavga etmeyin dedi onu bile kabul etmediler siz düşünün. Genişletmek için tıkla... O zaman baya iğrenç bir olay bu. Yani paramız yok demek varken böyle olay çıkartıp ödettiler sana muhtemelen.
Kuzey Tekinoğluu dedi: Eklemeyi unuttum pardon biz tartışırken çalışan abi dedi ki isterseniz ortak ödeyin kavga etmeyin dedi onu bile kabul etmediler siz düşünün. Genişletmek için tıkla... O zaman baya iğrenç bir olay bu. Yani paramız yok demek varken böyle olay çıkartıp ödettiler sana muhtemelen.
G3258 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2015 Mesajlar 1.661 Makaleler 5 Çözümler 5 31 Ağustos 2021 #20 Onlar gerçekten arkadaş olsalardı çıkarır 15 lira verirlerdi sana.