Kafes önerisi

Ahmet davut

Hectopat
Arkadaşlar benim bir sultan papağanım varn onun için kafes alacağım. Bütçem 500 büyük bir kafes olsun yardımcı olursanız teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar benim bir sultan papağanım varn onun için kafes alacağım. Bütçem 500 büyük bir kafes olsun yardımcı olursanız teşekkürler.

Bu güzel duruyor. Eskiden benim de sultan papağanım vardı ve bunun neredeyse aynısı bir kafes kullanıyordum gayet güzeldi fakat kafesin üst tarafı sürekli açık kullanıyorduk zaten pek uçmayan ve ağır bir hayvan öyle dışarıda duruyordu canı istediği zaman uçuyordu.

Kanka şu ankinin yarısı bile etmiyor galiba :D
Bu güzel duruyor. Eskiden benim de sultan papağanım vardı ve bunun neredeyse aynısı bir kafes kullanıyordum gayet güzeldi fakat kafesin üst tarafı sürekli açık kullanıyorduk zaten pek uçmayan ve ağır bir hayvan öyle dışarıda duruyordu canı istediği zaman uçuyordu.
Teşekkürlerde bununda şimdikinden farkı çok yok ve aşırı pahalıymış bu kafese bakarsak

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı