Kafkasda Turkcell Pasaj'dan Meta Quest 3S alınır mı?

emiry2

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar meta Quest 3S alacağım fakat satıcılara baktım coğunun yorumları kötü, ve ürünün gönderilmediğini veyahut ürünün kullanılmış şekilde gönderilip paketinin açık olduğu veya faturaların ve garanti gönderilmemesi gibi. Bu satıcıyı buldum hakkında herhangi bir kötü yorum görmedim ama danışmak istiyorum.
düzenleme: bu arada amazon almanya üzerinden vergiler ve kargoyla birlikte 15.500 e geliyor amazon üzerinden mi aliyim yoksa turkcell üzerinden mi?

Son düzenleme:
Pasajdan almayın bence Hepsiburada veya trendyoldan bakın. En azından üründe bir sorun çıkarsa iade süreci daha kolay olur.

Pasajdan almayın bence Hepsiburada veya trendyoldan bakın.
trendyol ve hepsiburadadan baktım trendyolda meta quest 3s bulunmuyor hepsiburadada 3 satıcı var 2 sinin yorumları berbat şekilde ürünler teslim edilmediğini veya 2. el olduğu söyleniyor öbürü de fahiş fiyat üzerinden satıyor amazon üzerinde 15.5 k ya buldum almanyadan geliyor vergiler ve kargo eklenmiş şekilde ordan almam daha mantıklı görünüyor gibi hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…