Merhabalar, liseye başlayacağım ve kaft çantalar ilgimi çok çekiyor. Sizce küçük gelir mi lise için? Biraz korkuyorum çok yorar gibi duruyor. Postacı olan modeli düşünüyorum.
Gezinirken mükemmel bir çantaya denk geldim. Kaliteli mi acaba kullanmış kişiler için soruyorum.
Tek omuz çanta kullanma. Hem postürüne yazık olur hem de Skolyoz bile başlatabilir. Lisede bol bol eşya taşıyacaksın, hamaldan farkın kalmayacak. Kaliteli düzgün bir çift kollu sırt çantası al. Bu konuda Aliexpress'ten almanı önerebilirim. Markaları hem güzel oluyor hem de ülkede satılmayan tarz ürünler oluyor.
Teşekkür ederim öneriler için. AGOÇANTA Unisex Siyah Postacı Ve Okul Çantası Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu ürünü aldım. Okula gidiş geliş sürem kısa yürüme mesafesi pek fazla değil. Umarım memnun olurum. Memnun kalmazsam büyük ihtimal iade ederim zaten. 10 gün boyunca kullanırım. Fiyatı ise 85,90 TL idi.