Shinya Kogami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 4.616 Çözümler 35 15 Eylül 2023 #11 Calwssia dedi: Bende tişortları var abimde de var kalitesi güzel solmadı rengi yani öyle. Bir de ben kalitesi için sormak istedim daha çok kaliteliyse alırım değilse almam parası çok da şey değil hoşuma gitti rengi. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum koyu renkli doğal boyalı olanlar çabuk soldu bende.
Calwssia dedi: Bende tişortları var abimde de var kalitesi güzel solmadı rengi yani öyle. Bir de ben kalitesi için sormak istedim daha çok kaliteliyse alırım değilse almam parası çok da şey değil hoşuma gitti rengi. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum koyu renkli doğal boyalı olanlar çabuk soldu bende.
C Calwssia Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.170 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #12 Shinya Kogami dedi: Bilmiyorum koyu renkli doğal boyalı olanlar çabuk soldu bende. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler. Ne yapalım solarsada solar okulda giyeceğim daha çok zaten.
Shinya Kogami dedi: Bilmiyorum koyu renkli doğal boyalı olanlar çabuk soldu bende. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler. Ne yapalım solarsada solar okulda giyeceğim daha çok zaten.
Haydar Saplayan Picopat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 319 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #13 Zevk meselesi. Sevdiyseniz alın güle güle kullanın hocam. Şahsen almazdım. Ben kıyafete para vermeyi sevmediğim için pazardan giyiniyorum. Pazardan aldığım kapşonlulara benziyor. Bence renk seçimleri kalitesiz göstermiş.
Zevk meselesi. Sevdiyseniz alın güle güle kullanın hocam. Şahsen almazdım. Ben kıyafete para vermeyi sevmediğim için pazardan giyiniyorum. Pazardan aldığım kapşonlulara benziyor. Bence renk seçimleri kalitesiz göstermiş.