Brock Lesnar Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 147 24 Şubat 2024 #1 Kağıt atmaktan hoca bana tutanak yazdı ve halihazırda 2 kopyadan tutanak tutuldu. Bir şey olur mu? Ayrıca kağıdı ben atmamıştım. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Şubat 2024
Kağıt atmaktan hoca bana tutanak yazdı ve halihazırda 2 kopyadan tutanak tutuldu. Bir şey olur mu? Ayrıca kağıdı ben atmamıştım.
5 549380 Decapat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 699 Çözümler 4 24 Şubat 2024 #2 Kaçıncı sınıfsın? Liseliysen atılma veya uzaklaştırma alırsın muhtemelen. Önceden tutanak olmasaydı bir şey olmazdı.
Kaçıncı sınıfsın? Liseliysen atılma veya uzaklaştırma alırsın muhtemelen. Önceden tutanak olmasaydı bir şey olmazdı.
Brock Lesnar Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 147 24 Şubat 2024 #3 549380 dedi: Kaçıncı sınıfsın? Liseliysen atılma veya uzaklaştırma alırsın muhtemelen. Önceden tutanak olmasaydı bir şey olmazdı. Genişletmek için tıkla... Uzaklaştırma kaç gün oluyor
549380 dedi: Kaçıncı sınıfsın? Liseliysen atılma veya uzaklaştırma alırsın muhtemelen. Önceden tutanak olmasaydı bir şey olmazdı. Genişletmek için tıkla... Uzaklaştırma kaç gün oluyor
5 549380 Decapat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 699 Çözümler 4 24 Şubat 2024 #4 Brock Lesnar dedi: Uzaklaştırma kaç gün oluyor. Genişletmek için tıkla... 3-5 gün arası.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.170 Makaleler 3 Çözümler 61 24 Şubat 2024 #5 Ustam kağıdı sen atmadıysan sesin adam gibi çıkacak, o ceza üstüne kalmayacak. Şu anda senin atıp atmamış olman bir şey fark etmiyor. Yapacak bir şey yok ikinci kınaman ise uzaklaştırma alıyorsun.
Ustam kağıdı sen atmadıysan sesin adam gibi çıkacak, o ceza üstüne kalmayacak. Şu anda senin atıp atmamış olman bir şey fark etmiyor. Yapacak bir şey yok ikinci kınaman ise uzaklaştırma alıyorsun.
RglarX Hectopat Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 953 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2024 #6 Brock Lesnar dedi: Kağıt atmaktan hoca bana tutanak yazdı ve halihazırda 2 kopyadan tutanak tutuldu. Bir şey olur mu? Ayrıca kağıdı ben atmamıştım. Genişletmek için tıkla... Hocam siz atmadıysanız söyleyin "ben atmadım" diye eğer ders içinde başka birisi atmışsa zaten başka insanlarda görmüştür sizi desteklerler. Boşu boşuna ceza alman saçmalık.
Brock Lesnar dedi: Kağıt atmaktan hoca bana tutanak yazdı ve halihazırda 2 kopyadan tutanak tutuldu. Bir şey olur mu? Ayrıca kağıdı ben atmamıştım. Genişletmek için tıkla... Hocam siz atmadıysanız söyleyin "ben atmadım" diye eğer ders içinde başka birisi atmışsa zaten başka insanlarda görmüştür sizi desteklerler. Boşu boşuna ceza alman saçmalık.