Kağıt benzerliği kopya sayılır mı?

karasz

Hectopat
Daha fazla  
Yalnız bir iki soruda cevap benzerliği bulunursa hoca bunu kopya diye adlandırabilir mi?

Lise hocaları yoğunluktan genelde çoğu öğrencinin ismini bile hatırlamıyor, toplu okudukları için dikkat bile etmezler.

Sınav 3 soruluk klasik bir sınavsa adlandırabilir ama 10 sorudan fazlaysa adlandırsa bile itiraz edersin bence sorun olmaz. 3 soruluk sınav olsa da kanıtı yoksa itiraz edebilirsin bir şey yapamaz.

Yalnız bir iki soruda cevap benzerliği bulunursa hoca bunu kopya diye adlandırabilir mi?
Kağıdı verdikten sonrasında kopya çektiyseniz dahi hiç bir şey yapamazlar.

Lakin öğretmen durumu anlamışsa sözlünüze düşük girebilir. Bizzat yaşamıştık arkadaşımla. Kağıtları değiştik onun sınavını da ben yaptım O 99 aldı, Ben 100 aldım sözlüsüne 20 girildi.

Arkadaşın kağıdını copy paste yapmıştım. Tek fark isimlerdi kağıtta. Ufak tehdit sonrası sınav tekrarı olmadım. Hocanız da böyle bir şey ise olmazsınız .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…