M3rt0o Centipat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 921 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Mesela bu jeti kimler yapabilir zorluk derecesi nasıl?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Mesela bu jeti kimler yapabilir zorluk derecesi nasıl?
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.675 Çözümler 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 5 Ocak 2025 #2 M3rt0o dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Mesela bu jeti kimler yapabilir zorluk derecesi nasıl? Genişletmek için tıkla... Hiçbir sanat yapan için zor değildir. Origamide bu jet orta-ileri seviye, çok ince veya ileri seviyeler hareketli olanlar.
M3rt0o dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Mesela bu jeti kimler yapabilir zorluk derecesi nasıl? Genişletmek için tıkla... Hiçbir sanat yapan için zor değildir. Origamide bu jet orta-ileri seviye, çok ince veya ileri seviyeler hareketli olanlar.
M3rt0o Centipat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 921 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #3 Mert Can Urcan dedi: Hiçbir sanat yapan için zor değildir. Origamide bu jet orta-ileri seviye, çok ince veya ileri seviyeler hareketli olanlar. Genişletmek için tıkla... zor gibi gözüküyor ama pratik yaptıkça eller alışıyor benim de hobim küçüklükten beri
Mert Can Urcan dedi: Hiçbir sanat yapan için zor değildir. Origamide bu jet orta-ileri seviye, çok ince veya ileri seviyeler hareketli olanlar. Genişletmek için tıkla... zor gibi gözüküyor ama pratik yaptıkça eller alışıyor benim de hobim küçüklükten beri
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.675 Çözümler 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 8 Ocak 2025 #4 M3rt0o dedi: zor gibi gözüküyor ama pratik yaptıkça eller alışıyor benim de hobim küçüklükten beri Genişletmek için tıkla... Sen zor gibi gözüküyor diyorsan, ben de sana güveniyorum ve orta seviye bu halledersin diyorum. Acele etmeden adım adım yaparsın hatta birkaç basit tuto koyarsan blog olarak muhteşem olur, basit olan kurbağadan, gemi/şapkadan başlayarak.
M3rt0o dedi: zor gibi gözüküyor ama pratik yaptıkça eller alışıyor benim de hobim küçüklükten beri Genişletmek için tıkla... Sen zor gibi gözüküyor diyorsan, ben de sana güveniyorum ve orta seviye bu halledersin diyorum. Acele etmeden adım adım yaparsın hatta birkaç basit tuto koyarsan blog olarak muhteşem olur, basit olan kurbağadan, gemi/şapkadan başlayarak.