T_u_x Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 1.772 Çözümler 5 Yer Ankara 11 Şubat 2023 #1 Evet,doğru duydunuz yıkılan bina yok. Can kaybı da yok. Demek ki oluyormuş. Kader değilmiş. Kaynak:İşte Hatay’ın bina yıkılmayan tek ilçesi: Can kaybı yok Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2023
Evet,doğru duydunuz yıkılan bina yok. Can kaybı da yok. Demek ki oluyormuş. Kader değilmiş. Kaynak:İşte Hatay’ın bina yıkılmayan tek ilçesi: Can kaybı yok
Shfly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 2.423 Çözümler 33 11 Şubat 2023 #2 Öz başkanım.
xakiran Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 3.962 Çözümler 38 11 Şubat 2023 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KingStannis Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 2.639 Makaleler 1 Çözümler 18 11 Şubat 2023 #4 Belediye başkanını tebrik etmek lazım. Bugün de gördüm. Bir TV kanalında canlı yayına katılmıştı. Biraz dinledim adamı. Kaçak yapılara falan bayağı değinmişti. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2023
Belediye başkanını tebrik etmek lazım. Bugün de gördüm. Bir TV kanalında canlı yayına katılmıştı. Biraz dinledim adamı. Kaçak yapılara falan bayağı değinmişti.
Hoinchuhayn Decapat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 483 11 Şubat 2023 #6 Geç olmadan İstanbul'da tüm evler sağlamlaştırılmalı. Halkta bu bilinç yok devlet yapmalı.
T_u_x Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 1.772 Çözümler 5 Yer Ankara 11 Şubat 2023 #7 Hoinchuhayn dedi: Geç olmadan İstanbul'da tüm evler sağlamlaştırılmalı. Halkta bu bilinç yok devlet yapmalı. Genişletmek için tıkla... Devletin umrunda değil ki maalesef.
Hoinchuhayn dedi: Geç olmadan İstanbul'da tüm evler sağlamlaştırılmalı. Halkta bu bilinç yok devlet yapmalı. Genişletmek için tıkla... Devletin umrunda değil ki maalesef.