Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.217 Makaleler 1 Çözümler 62 6 Şubat 2023 #1 Merhaba, gece konular açılmadığı için bu konuyu açmak istedim. Herkes umarım iyidir. Resmi kaynaklardan bilgiler geldikçe güncelleyeceğim. Sürprizbozan: AFAD Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sürprizbozan: Revize Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kandilli: Son Depremler Sürprizbozan: Deprem sonrası ne yapılmalı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Acil durumlarda lütfen 112 dışında bir yere ulaşmaya çalışmayınız. Sürprizbozan: Açıklama Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sürprizbozan: AFAD Acil Çağrı Mobil uygulaması nasıl kullanılır? Son düzenleme: 6 Şubat 2023
Merhaba, gece konular açılmadığı için bu konuyu açmak istedim. Herkes umarım iyidir. Resmi kaynaklardan bilgiler geldikçe güncelleyeceğim. Sürprizbozan: AFAD Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sürprizbozan: Revize Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kandilli: Son Depremler Sürprizbozan: Deprem sonrası ne yapılmalı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Acil durumlarda lütfen 112 dışında bir yere ulaşmaya çalışmayınız. Sürprizbozan: Açıklama Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sürprizbozan: AFAD Acil Çağrı Mobil uygulaması nasıl kullanılır?
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 6 Şubat 2023 #2 Zakramoreas dedi: Merhaba, gece konular açılmadığı için bu konuyu açmak istedim. Herkes umarım iyidir. Bilgiler geldikçe güncelleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Adana'da da hissedildi.
Zakramoreas dedi: Merhaba, gece konular açılmadığı için bu konuyu açmak istedim. Herkes umarım iyidir. Bilgiler geldikçe güncelleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Adana'da da hissedildi.
xakiran Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 3.962 Çözümler 38 6 Şubat 2023 #3 Kayseri’nin orta bölgesinde yaşayan bir kişi olarak devasa nitelikte hissettiren, İç Anadolu Bölgesi’nin geneline yayılan ve halen sarsan bir deprem.
Kayseri’nin orta bölgesinde yaşayan bir kişi olarak devasa nitelikte hissettiren, İç Anadolu Bölgesi’nin geneline yayılan ve halen sarsan bir deprem.
5 599108 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 11.904 Çözümler 23 6 Şubat 2023 #4 Zakramoreas dedi: Merhaba, gece konular açılmadığı için bu konuyu açmak istedim. Herkes umarım iyidir. Bilgiler geldikçe güncelleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Herkese geçmiş olsun şimdiden, umarım bir şey yoktur.
Zakramoreas dedi: Merhaba, gece konular açılmadığı için bu konuyu açmak istedim. Herkes umarım iyidir. Bilgiler geldikçe güncelleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Herkese geçmiş olsun şimdiden, umarım bir şey yoktur.
M Mehmet Halis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Aralık 2017 Mesajlar 1.038 Çözümler 4 6 Şubat 2023 #5 Adana'dayım, müstakil zemin kat binada çok affedersiniz "hayvan" gibi sallandık. Uzun sürdü. Daha önce yaşamadığım bir deneyimdi. Umarım kimsenin bir şeyi yoktur.
Adana'dayım, müstakil zemin kat binada çok affedersiniz "hayvan" gibi sallandık. Uzun sürdü. Daha önce yaşamadığım bir deneyimdi. Umarım kimsenin bir şeyi yoktur.
yiitolamadik Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 370 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #6 Zakramoreas dedi: Merhaba, gece konular açılmadığı için bu konuyu açmak istedim. Herkes umarım iyidir. Bilgiler geldikçe güncelleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Ankara'da da hissedildi. Herkese geçmiş olsun
Zakramoreas dedi: Merhaba, gece konular açılmadığı için bu konuyu açmak istedim. Herkes umarım iyidir. Bilgiler geldikçe güncelleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Ankara'da da hissedildi. Herkese geçmiş olsun
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 6 Şubat 2023 #7 Malatya'da da hissedilmiş şu an tüm yurt dışarda bekliyoruz. Umarım çok büyük kayıplar olmaz
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #8 Çok kötü sallandık. Ev en azından yeniydi. Duvarlar falan pert. Urfadayım.
5 599108 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 11.904 Çözümler 23 6 Şubat 2023 #9 yiitolamadik dedi: Ankara'da da hissedildi. Herkese geçmiş olsun Genişletmek için tıkla... Nerede hissedildi hocam, ben mi hissetmedim.
yiitolamadik dedi: Ankara'da da hissedildi. Herkese geçmiş olsun Genişletmek için tıkla... Nerede hissedildi hocam, ben mi hissetmedim.
yiitolamadik Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 370 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #10 599108 dedi: Nerede hissedildi hocam, ben mi hissetmedim. Genişletmek için tıkla... Eryaman civarında hissedilmiş hocam çokca bende o kadar hissedemedim ama avize ve perdelere kadar sallandı.
599108 dedi: Nerede hissedildi hocam, ben mi hissetmedim. Genişletmek için tıkla... Eryaman civarında hissedilmiş hocam çokca bende o kadar hissedemedim ama avize ve perdelere kadar sallandı.