Critical mass Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 1.707 Makaleler 1 Çözümler 4 6 Şubat 2023 #231 Eğer gerçekten birkaç bina yıkıldıysa sadece bu büyüklükte bir deprem için "ucuz atlatılmış" denebilir.
Eğer gerçekten birkaç bina yıkıldıysa sadece bu büyüklükte bir deprem için "ucuz atlatılmış" denebilir.
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.799 Makaleler 2 Çözümler 14 6 Şubat 2023 #232 Critical mass dedi: Eğer gerçekten birkaç bina yıkıldıysa sadece bu büyüklükte bir deprem için "ucuz atlatılmış" denebilir. Genişletmek için tıkla... Birkaç bina yıkılmadı. Uluslararası yardım istenmiş. Durum çok kötü ve ağır.
Critical mass dedi: Eğer gerçekten birkaç bina yıkıldıysa sadece bu büyüklükte bir deprem için "ucuz atlatılmış" denebilir. Genişletmek için tıkla... Birkaç bina yıkılmadı. Uluslararası yardım istenmiş. Durum çok kötü ve ağır.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.354 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #233 Critical mass dedi: Eğer gerçekten birkaç bina yıkıldıysa sadece bu büyüklükte bir deprem için "ucuz atlatılmış" denebilir. Genişletmek için tıkla... 1710 bina*
Critical mass dedi: Eğer gerçekten birkaç bina yıkıldıysa sadece bu büyüklükte bir deprem için "ucuz atlatılmış" denebilir. Genişletmek için tıkla... 1710 bina*
Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 6 Şubat 2023 #234 Critical mass dedi: Eğer gerçekten birkaç bina yıkıldıysa sadece bu büyüklükte bir deprem için "ucuz atlatılmış" denebilir. Genişletmek için tıkla... 1700+ bina pek de "birkaç" değil maalesef... Ayrıca 4. seviye alarm verildi, bunun daha ötesi afet ve kurtarma yönetimi için tüm kontrolü TSK'nın alması falandır herhalde yok ötesi falan.
Critical mass dedi: Eğer gerçekten birkaç bina yıkıldıysa sadece bu büyüklükte bir deprem için "ucuz atlatılmış" denebilir. Genişletmek için tıkla... 1700+ bina pek de "birkaç" değil maalesef... Ayrıca 4. seviye alarm verildi, bunun daha ötesi afet ve kurtarma yönetimi için tüm kontrolü TSK'nın alması falandır herhalde yok ötesi falan.
E Eric Wright Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 751 Çözümler 6 Yer Compton Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #235 Eric Wright dedi: Benim arkadaşım Hatay’da yaşıyordu ulaşılmıyor kendisine bir sıkıntısı yoktur umarım. Genişletmek için tıkla... Hala haber alınamıyor kendisinden maalesef. Umarım iyisindir.
Eric Wright dedi: Benim arkadaşım Hatay’da yaşıyordu ulaşılmıyor kendisine bir sıkıntısı yoktur umarım. Genişletmek için tıkla... Hala haber alınamıyor kendisinden maalesef. Umarım iyisindir.
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.567 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #236 Marmara depreminde dümdüz olacak her yer.
Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 6 Şubat 2023 #237 ChaosBoost dedi: Marmara depreminde dümdüz olacak her yer. Genişletmek için tıkla... Dümdüz olmak? İstanbul yerin içine girmese iyi.
ChaosBoost dedi: Marmara depreminde dümdüz olacak her yer. Genişletmek için tıkla... Dümdüz olmak? İstanbul yerin içine girmese iyi.
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.799 Makaleler 2 Çözümler 14 6 Şubat 2023 #238 Elan Morin Tedronai dedi: Dümdüz olmak? İstanbul yerin içine girmese iyi. Genişletmek için tıkla... Tek İstanbul olsa iyi. Özellikle Ege İzmir tüpraş bile gider. Hâlâ hazırlıklı değiliz.
Elan Morin Tedronai dedi: Dümdüz olmak? İstanbul yerin içine girmese iyi. Genişletmek için tıkla... Tek İstanbul olsa iyi. Özellikle Ege İzmir tüpraş bile gider. Hâlâ hazırlıklı değiliz.
Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 6 Şubat 2023 #239 Yeniçocuk dedi: Tek İstanbul olsa iyi. Özellikle ege İzmir tüpraş bile gider. Hâlâ hazırlıklı değiliz. Genişletmek için tıkla... Hazırlık için çok geç olabilir, çünkü Antep'te yaşanan 7.4/7.8'lik deprem ile birden fazla fay hattı harekete geçti. Umarım bunun üstüne bir de o deprem gelmez...
Yeniçocuk dedi: Tek İstanbul olsa iyi. Özellikle ege İzmir tüpraş bile gider. Hâlâ hazırlıklı değiliz. Genişletmek için tıkla... Hazırlık için çok geç olabilir, çünkü Antep'te yaşanan 7.4/7.8'lik deprem ile birden fazla fay hattı harekete geçti. Umarım bunun üstüne bir de o deprem gelmez...
3 393060 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 5.909 Makaleler 3 Çözümler 65 6 Şubat 2023 #240 575412 dedi: Sanırım tüm Türkiye'de hissedilmiş. Genişletmek için tıkla... Hocam ben Düzce'deyim bir şey hissetmedim. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mart 2023
575412 dedi: Sanırım tüm Türkiye'de hissedilmiş. Genişletmek için tıkla... Hocam ben Düzce'deyim bir şey hissetmedim.