ÖzgünTR Picopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 767 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #51 Arıcan dedi: İstanbul'da bile hissedenler var. Genişletmek için tıkla... Ben hissetmedim ama belli yerlerde hissedilmiş olabilir çok büyük bir deprem büyük istanbul depremini düşünemiyorum.
Arıcan dedi: İstanbul'da bile hissedenler var. Genişletmek için tıkla... Ben hissetmedim ama belli yerlerde hissedilmiş olabilir çok büyük bir deprem büyük istanbul depremini düşünemiyorum.
ArticWolf Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 791 Çözümler 5 6 Şubat 2023 #52 Kandilli de bunun kahraman maraş yerine Gaziantep gösteriyor.
GremoryRias Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 1.943 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS B550M-A ( WI-FI ) AMD RYZEN 5 4650G KINGSTON HYPERX 8 GB 3200MHZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Şubat 2023 #53 382019 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Charmquell'in binası yıkılmış Genişletmek için tıkla... İçim çok kötü oldu
382019 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Charmquell'in binası yıkılmış Genişletmek için tıkla... İçim çok kötü oldu
T Techno34 Decipat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 1.338 Makaleler 4 Çözümler 1 6 Şubat 2023 #54 İnşallah Erzincan ve çevresindeki fay hattında sıkıntı çıkmaz. En şiddetli depremler Erzincan'da oldu çünkü.
İnşallah Erzincan ve çevresindeki fay hattında sıkıntı çıkmaz. En şiddetli depremler Erzincan'da oldu çünkü.
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 6 Şubat 2023 #55 Çok geçmiş olsun, Allah yardımcımız olsun.
Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.871 Makaleler 13 Çözümler 16 Yer Antalya 6 Şubat 2023 #56 ABD sitesindeki durum bu, iki tane olmuş gözüküyor. 10 dakika sonra da olmuş.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.317 Makaleler 26 Çözümler 527 6 Şubat 2023 #57 İstanbul Anadolu yakasında hissetmedim. Bu kadar büyük depremi yerinde yaşayanlara Allah kolaylık versin. Geçmiş olsun herkese. Kış vakti çok kötü durum.
İstanbul Anadolu yakasında hissetmedim. Bu kadar büyük depremi yerinde yaşayanlara Allah kolaylık versin. Geçmiş olsun herkese. Kış vakti çok kötü durum.
GoofBro Kilopat Katılım 2 Şubat 2018 Mesajlar 561 Çözümler 2 6 Şubat 2023 #58 Kleyn dedi: Çok kötü sallandık. Ev en azından yeniydi. Duvarlar falan pert. Urfadayım. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atmanız mümkün mü?
Kleyn dedi: Çok kötü sallandık. Ev en azından yeniydi. Duvarlar falan pert. Urfadayım. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atmanız mümkün mü?
ÖzgünTR Picopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 767 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #59 382019 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Charmquell'in binası yıkılmış Genişletmek için tıkla... Severek izlediğim birisi sesi o kadar paniklemiş ki tanımadım bile ilk. Allah yardımcısı olsun.
382019 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Charmquell'in binası yıkılmış Genişletmek için tıkla... Severek izlediğim birisi sesi o kadar paniklemiş ki tanımadım bile ilk. Allah yardımcısı olsun.
5 599108 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 11.904 Çözümler 23 6 Şubat 2023 #60 382019 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Charmquell'in binası yıkılmış Genişletmek için tıkla... Ben neden giremiyorum hocam? izleyemiyorum. Yüklenmiyor.
382019 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Charmquell'in binası yıkılmış Genişletmek için tıkla... Ben neden giremiyorum hocam? izleyemiyorum. Yüklenmiyor.