Kahve dökülen laptop klavyesine ne yapmalıyım?

msbeden

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Technopat ailesi. Klavye ile ilgili bir sorunum olacaktı. Klavyeme, sağolsun iki arkadaşım, bir iki gün arayla şekerli kahve ve çay döktüler. Kahve tarafını temizledim bir şekilde. Alt tuşumu kaybettim, bloke. Çay tarafı artık devreye bulaştığı için tuş altını temizlesem de nafile, sorun devrede. Klavye değişiyormuş araştırmama göre. Ben yazılım yazan biriyim. Şunu sormak istiyorum. Anakarta ile tuş takımı arasında klavye devresi var değil mi? 50 TL'lik klavye alsam kendim değiştirsem veya servise versem ne kadara patlar. Ama önemli olan şu tuş takımının altında klavye plakası bulunuyor değil mi? Anakarta direkt temas yok? Bilgisayar şükür sorunsuz çalışıyor.

Toshiba Satellite C855 Çerçeveli Klavye, Toshiba Satellite C855 Çerçeveli Tuş Takımı, Toshiba Satellite C855 Çerçeveli Notebook

Marka ve modelime uygun olan bu. Yanıtlarınızı bekliyorum. @Akif İyi bayramlar.

Son düzenleme:
Servise gönderirseniz kullanıcı hatası yüzünden ücret isteyeceklerdir. Bana sorarsanız serviste yaptırın.

Merhaba,

Linkteki 7.basamak ve sonrası keyboard ile ilgili..
Toshiba Satellite C855 C855D C850 C850D disassembly

Bu da x bir video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Elektriğe dikkat, adaptör ve pili çıkarın..

Selamlar

Yardımlarınız ve yorumlarınız için gerçekten çok teşekkür ederim. 2-3 katı para vermektense klavye alıp takmak mantıklı geldi. Herkese iyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…