Kahve Dünyası Orta Kavrulmuş Türk Kahvesi 4 Paket x 100 gr 117,9 TL
Fiyatını değiştirmişlerSepete eklenemiyor.
Sepete eklenemiyor.
İndirim bitmiş.Fiyatını değiştirmişler
Ben de Kahve Dünyası'nın kahvelerini genel olarak beğenmiyorum. Türk kahvesi olarak Kurukahveci Mehmet Efendi alıyorum yıllardır, ailecek severek tüketiyoruz.Hocam bu kahve dünyasının Türk kahvesini hiç beğenmeyen bir tek ben miyim acaba? Bu aralar süpermarketlerde de aşırı indirime giriyor. Tanesi 24,90 liraya satılıyordu 1 ay önce gross 16'da. Örneğin sarraf gümülcine veya Mehmet efendi kahvelerinde harbi aroması geliyor ve Türk kahvesi içtiğini anlıyorsun en azından. Fakat ne alemse bu markanın bu ürünü yakından uzaktan Türk kahvesine benzemiyor.
Ben fikrinize katılmıyorum. Piyasadaki fiyat-performans açısından en düzgün kahve tadının kahve dünyası'nda olduğunu düşünüyorum.
Çok alakasız bir yorum. Kahve Dünyasının Türk kahvesindeki içerikle bahsettiğiniz markaların içeriği aynı. Sizin bahsettiğiniz markalar da f-p ürünleri.Gıdada F/P ararsanız gıdadan aldığınız kalite de düşecek. İyi markaların iyi ürünleri de indirime giriyor orası ayrı. Ben genel olarak beğenmediğimi söyledim. Sağlığı ilgilendirdiği için de her zaman fiyatı düşük ürünleri araştırmadan almıyorum çünkü biliyorum ki sağlığımı ilgilendiriyor. Beni düşünmeyen firmaları ben de düşünmem. Halk olarak bu kafada olsak şu an da gıda güvenliğimiz bu kadar yerlerde olmazdı.
Genel olarak haklısınız da bu saçma olmuş bir tık , beyan edilen içerikler aynı bu üründe.Gıdada F/P ararsanız gıdadan aldığınız kalite de düşecek. İyi markaların iyi ürünleri de indirime giriyor orası ayrı. Ben genel olarak beğenmediğimi söyledim. Sağlığı ilgilendirdiği için de her zaman fiyatı düşük ürünleri araştırmadan almıyorum çünkü biliyorum ki sağlığımı ilgilendiriyor. Beni düşünmeyen firmaları ben de düşünmem. Halk olarak bu kafada olsak şu an da gıda güvenliğimiz bu kadar yerlerde olmazdı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.