Lanetli Decapat Katılım 20 Eylül 2022 Mesajlar 50 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #1 Ben Valorant'ı 3 yıldır oynuyorum neredeyse. Oyuna hiç para yatırmadım veya etkinliklere katılmadım fakat envanterimde kahve ibriği uğuru var. Battle Pass'tan gelme de değil ki zaten bp almadım daha önce. Nedir bu uğurluk nasıl geldi bana?
Ben Valorant'ı 3 yıldır oynuyorum neredeyse. Oyuna hiç para yatırmadım veya etkinliklere katılmadım fakat envanterimde kahve ibriği uğuru var. Battle Pass'tan gelme de değil ki zaten bp almadım daha önce. Nedir bu uğurluk nasıl geldi bana?
Çözüm Hybrid Theory 14 Temmuz 2023 Şöyle bir şey öğrendim. Hesap 3 yıldır sende olduğuna göre muhtemelen böyle elde etmişsindir. VALORANT Orta Doğu bölgesinin açılışını Kahve İbriği Uğuru ile kutluyor! VALORANT Orta Doğu bölgesinin açılışını Kahve İbriği Uğuru ile kutluyor! playerbros.com
Şöyle bir şey öğrendim. Hesap 3 yıldır sende olduğuna göre muhtemelen böyle elde etmişsindir. VALORANT Orta Doğu bölgesinin açılışını Kahve İbriği Uğuru ile kutluyor! VALORANT Orta Doğu bölgesinin açılışını Kahve İbriği Uğuru ile kutluyor! playerbros.com
Hybrid Theory Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 3.227 Makaleler 5 Çözümler 79 Yer İzmir 14 Temmuz 2023 #2 Şöyle bir şey öğrendim. Hesap 3 yıldır sende olduğuna göre muhtemelen böyle elde etmişsindir. VALORANT Orta Doğu bölgesinin açılışını Kahve İbriği Uğuru ile kutluyor! VALORANT Orta Doğu bölgesinin açılışını Kahve İbriği Uğuru ile kutluyor! playerbros.com Artı 0 Eksi Çözüm
Şöyle bir şey öğrendim. Hesap 3 yıldır sende olduğuna göre muhtemelen böyle elde etmişsindir. VALORANT Orta Doğu bölgesinin açılışını Kahve İbriği Uğuru ile kutluyor! VALORANT Orta Doğu bölgesinin açılışını Kahve İbriği Uğuru ile kutluyor! playerbros.com
KS KS Lanetli Decapat Katılım 20 Eylül 2022 Mesajlar 50 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #3 Hybrid Theory dedi: Şöyle bir şey öğrendim. Hesap 3 yıldır sende olduğuna göre muhtemelen böyle elde etmişsindir. VALORANT Orta Doğu bölgesinin açılışını Kahve İbriği Uğuru ile kutluyor! VALORANT Orta Doğu bölgesinin açılışını Kahve İbriği Uğuru ile kutluyor! playerbros.com Genişletmek için tıkla... Yani 10 Kasım'da hesap açmış kullanıcılara mı veriliyor bu yoksa 10 Kasım'da açılmış olan tüm hesaplara mı? Anlamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
Hybrid Theory dedi: Şöyle bir şey öğrendim. Hesap 3 yıldır sende olduğuna göre muhtemelen böyle elde etmişsindir. VALORANT Orta Doğu bölgesinin açılışını Kahve İbriği Uğuru ile kutluyor! VALORANT Orta Doğu bölgesinin açılışını Kahve İbriği Uğuru ile kutluyor! playerbros.com Genişletmek için tıkla... Yani 10 Kasım'da hesap açmış kullanıcılara mı veriliyor bu yoksa 10 Kasım'da açılmış olan tüm hesaplara mı? Anlamadım.
Hybrid Theory Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 3.227 Makaleler 5 Çözümler 79 Yer İzmir 16 Temmuz 2023 #4 Lanetli dedi: Yani 10 Kasım'da hesap açmış kullanıcılara mı veriliyor bu yoksa 10 Kasım'da açılmış olan tüm hesaplara mı? Anlamadım. Genişletmek için tıkla... İkisi de aynı kapıya açılıyor ama arasındaki tek fark anladığım kadarıyla 2020 kasımında açılmış olanlara veriliyor galiba. Artı 0 Eksi
Lanetli dedi: Yani 10 Kasım'da hesap açmış kullanıcılara mı veriliyor bu yoksa 10 Kasım'da açılmış olan tüm hesaplara mı? Anlamadım. Genişletmek için tıkla... İkisi de aynı kapıya açılıyor ama arasındaki tek fark anladığım kadarıyla 2020 kasımında açılmış olanlara veriliyor galiba.