Kahve içtikten sonra gözlerim şaşılaşıyor

Makaleler
5
Kahve içtikten sonra gözlerim şaşılaşıyor. (Fazla içtiğimden değil.) Günümü zehir ediyor bana. Hep "kahve içmeyeceğim" diyorum ama içebiliyorum, elimde değil. Bağımlı olmuşum. Yine de nasıl oluyorsa kahve bana iyi gelmiyor ve gözümü şaşılaştırıyor. Zihin bulanıklığı yapıyor.

Kafein bağımlısı olmuşsunuz hocam sanırım. Doktora görünseniz çok iyi olur ayrıca 1 hafta kafeinli ürünleri yemeyi/içmeyi bırakın.

Hocam kafeine duyarlı hale gelmiş olabilirsiniz. ve büyük ihtimalle kafein bağımlılığı da var ama bunun için doktora gitmenize gerek yok bu madde bağımlılığı gibi bir şey değil. Kendi iradenizle içmeyeceksiniz eve kahve almayacaksınız içmeye çalışmanıza karşın çevrenizi uyarın sizi engellesinler. Çok sık kafein aldığınız için de bırakmaya başladığınız ilk haftalar baş ağrısı, hafif kas ağrısı ve aşırı sinirlenme gibi durumlar yaşayabilirsiniz çok normal ve mümkünse günlük kafein miktarı 500 MG'dan fazla olmasın ve her ihtimale karşı doktora gidip test olabilirsiniz belki başka bir sorun vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…