DeSeRT_TR Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.611 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2021 #11 350070 dedi: O zaman kahve sindirim sistemini hızlandırıyor . Kalan atıkları da vücut yolluyor. Genişletmek için tıkla... Kahveden önce 2 dürüm gömdüyse haliyle bağırsak boşalmak isteyecek
350070 dedi: O zaman kahve sindirim sistemini hızlandırıyor . Kalan atıkları da vücut yolluyor. Genişletmek için tıkla... Kahveden önce 2 dürüm gömdüyse haliyle bağırsak boşalmak isteyecek
SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 19 Eylül 2021 #12 Bunu ben de fark etmiştim. Örnek olarak 5 bardak su içiyorum, tuvaletim daha geç geliyor. 2 bardak kahve içiyorum, kısa sürede tuvaletim geliyor.
Bunu ben de fark etmiştim. Örnek olarak 5 bardak su içiyorum, tuvaletim daha geç geliyor. 2 bardak kahve içiyorum, kısa sürede tuvaletim geliyor.
DeSeRT_TR Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.611 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2021 #13 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Bunu ben de fark etmiştim. Örnek olarak 5 bardak su içiyorum, tuvaletim daha geç geliyor. 2 bardak kahve içiyorum, kısa sürede tuvaletim geliyor. Genişletmek için tıkla... Isının da verdiği etkiyle tabi Sıvı soğutucu şart.
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Bunu ben de fark etmiştim. Örnek olarak 5 bardak su içiyorum, tuvaletim daha geç geliyor. 2 bardak kahve içiyorum, kısa sürede tuvaletim geliyor. Genişletmek için tıkla... Isının da verdiği etkiyle tabi Sıvı soğutucu şart.
SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 19 Eylül 2021 #14 DeSeRT_TR dedi: Isının da verdiği etkiyle tabi Sıvı soğutucu şart. Genişletmek için tıkla... Demek ki soğuk havada sıcak çay içenlerin tuvaleti bundan dolayı çok geliyor.
DeSeRT_TR dedi: Isının da verdiği etkiyle tabi Sıvı soğutucu şart. Genişletmek için tıkla... Demek ki soğuk havada sıcak çay içenlerin tuvaleti bundan dolayı çok geliyor.