5 567779 Decapat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 854 Çözümler 1 27 Mayıs 2023 #11 Ben kafam dalgınken kahveye sıcak su ile karıştıracağıma çay ile karıştırmıştım ve kupa dolana kadar farketmemiştim :/
Ben kafam dalgınken kahveye sıcak su ile karıştıracağıma çay ile karıştırmıştım ve kupa dolana kadar farketmemiştim :/
GTA Carl Johnson Picopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 398 Yer Hollanda 27 Mayıs 2023 #12 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Bisküvili pasta yaptım. Kakaolu puding ve bisküviyi birleştirdim. Yaş pastadan bile güzel. Genişletmek için tıkla... Hocam aşçı olmanız lazım.
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Bisküvili pasta yaptım. Kakaolu puding ve bisküviyi birleştirdim. Yaş pastadan bile güzel. Genişletmek için tıkla... Hocam aşçı olmanız lazım.
Arthur Morgan47 Centipat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 808 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #13 Konudaki cevapları görünce gülme krizine girdim. Şerbet gibi mi oldu
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 27 Mayıs 2023 #14 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Gerçek kahve çekirdeği. Nescafe Blend 37 idi. Genişletmek için tıkla... Hocam o kahve çekirdeği değil bildiğimiz instant kahve, en başında kahve tamamen suda çözünmez. Kahvenin hası şu arkadaştır Mehmet Efendi Kurukahveci Colombian Filter Coffee 250 G - Fiyatı, Yorumları Mehmet Efendi Kurukahveci Colombian Filter Coffee 250 G yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Gerçek kahve çekirdeği. Nescafe Blend 37 idi. Genişletmek için tıkla... Hocam o kahve çekirdeği değil bildiğimiz instant kahve, en başında kahve tamamen suda çözünmez. Kahvenin hası şu arkadaştır Mehmet Efendi Kurukahveci Colombian Filter Coffee 250 G - Fiyatı, Yorumları Mehmet Efendi Kurukahveci Colombian Filter Coffee 250 G yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 27 Mayıs 2023 #15 567779 dedi: Ben kafam dalgınken kahveye sıcak su ile karıştıracağıma çay ile karıştırmıştım ve kupa dolana kadar fark etmemiştim. :/ Genişletmek için tıkla... İçtin mi?
567779 dedi: Ben kafam dalgınken kahveye sıcak su ile karıştıracağıma çay ile karıştırmıştım ve kupa dolana kadar fark etmemiştim. :/ Genişletmek için tıkla... İçtin mi?
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 27 Mayıs 2023 #16 339684 dedi: Bende çaya süt katmıştım güzel oldu. Genişletmek için tıkla... İngiliz abiler onu yapıyor ama onların çayı farklı, sarıyor.
339684 dedi: Bende çaya süt katmıştım güzel oldu. Genişletmek için tıkla... İngiliz abiler onu yapıyor ama onların çayı farklı, sarıyor.
Arthur Morgan47 Centipat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 808 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #17 GTA Carl Johnson dedi: Hocam aşçı olmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam siz bide beni dinleyin, ben bisküviler ile pudingi birleştirip, üstüne çilek koyuyorum.
GTA Carl Johnson dedi: Hocam aşçı olmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam siz bide beni dinleyin, ben bisküviler ile pudingi birleştirip, üstüne çilek koyuyorum.
SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 27 Mayıs 2023 #18 222744 dedi: Hocam o kahve çekirdeği değil bildiğimiz instant kahve, en başında kahve tamamen suda çözünmez. Kahvenin hası şu arkadaştır Mehmet Efendi Kurukahveci Colombian Filter Coffee 250 G - Fiyatı, Yorumları Mehmet Efendi Kurukahveci Colombian Filter Coffee 250 G yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... İçindekileri inceledim, katkı maddesi yok. Bildiğin kahve çekirdeğini içine koymuşlar. Tam ezilmemiş çekirdekler var.
222744 dedi: Hocam o kahve çekirdeği değil bildiğimiz instant kahve, en başında kahve tamamen suda çözünmez. Kahvenin hası şu arkadaştır Mehmet Efendi Kurukahveci Colombian Filter Coffee 250 G - Fiyatı, Yorumları Mehmet Efendi Kurukahveci Colombian Filter Coffee 250 G yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... İçindekileri inceledim, katkı maddesi yok. Bildiğin kahve çekirdeğini içine koymuşlar. Tam ezilmemiş çekirdekler var.
5 567779 Decapat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 854 Çözümler 1 27 Mayıs 2023 #19 SadeceBirİnsanAHuman dedi: İçtin mi? Genişletmek için tıkla... İç(e)medim. Çok berbat ötesi bir tadı vardı.
SadeceBirİnsanAHuman dedi: İçtin mi? Genişletmek için tıkla... İç(e)medim. Çok berbat ötesi bir tadı vardı.
GTA Carl Johnson Picopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 398 Yer Hollanda 27 Mayıs 2023 #20 Arthur Morgan47 dedi: Hocam siz bir de beni dinleyin, ben bisküviler ile pudingi birleştirip, üstüne çilek koyuyorum. Genişletmek için tıkla... Onun açtığı önceki konulara bakılırsa yemek ile alakası çok fazla var. O yüzden aşçılık dedim.
Arthur Morgan47 dedi: Hocam siz bir de beni dinleyin, ben bisküviler ile pudingi birleştirip, üstüne çilek koyuyorum. Genişletmek için tıkla... Onun açtığı önceki konulara bakılırsa yemek ile alakası çok fazla var. O yüzden aşçılık dedim.