Kai'Sa vs Xayah

swertY

Centipat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600, RX6600, B550M DS3H, 2x8GB 3200 Mhz Ram, 1 TB ssd, 500w PSU
Selamlar bir ADC mainlemek istiyorum. 2 Sorum var. Birincisi bronz silver elo için kai sa mı daha güçlü olur yoksa xayah mı? Kai'Sa derseniz gölgedövmeli Kai'Sa alınır mı?

Xayah'ın kaçma skili yok. Kaisanın e'si hızlandırıyor. Kaçmaya olanak sağlıyor. Şimdi diyecekler xayah da stun atıyor diye. 1 canla düz vuruş atıp e çekene kadar öleceğinize kaisada e basıp menzil farkı açarsınız. E geliştirirseniz görünmezlik özelliği de geliyor.

Bana kalırsa kaisa. Skini bilmediğim için yorum yapamam.

Selam bir ADC mainlemek istiyorum. 2 sorum var. Birincisi bronz Silver elo için Kai'Sa mı daha güçlü olur yoksa Xayah mı? Kai'Sa derseniz gölgedövmeli Kai'Sa alınır mı?

Her şampiyonun kendine göre güçlü noktaları var hocam, siz hangisini oynarken daha çok zevk alıyorsanız onu mainleyin, o şampiyonda kötü oynadığınız maçlarda olur çok iyi oynadığınız maçlarda böyle böyle bir yerden sonra o şampiyonla taşımaya başlarsınız.

Selam, ADC mainlemek istediğim güne dönebilsem kendimle uzun soluklu bir konuşma yapardım ve başka bir koridora yönlendirirdim. Sorunun cevabı çok fark etmez ikisi de aynı güçte ama Kai'Sa daha güçlü ve uyumlu olduğu karakter sayısı daha fazla. Gölge dövmeli Kai'Sa berbat.

Edit: Ek olarak Kai'Sa oynarsanız takıma göre hem ad hem AP gidebilirsiniz. Can yüzdesi ile vurabilirsiniz. Zed Talon gibi karakterlere karşı zhonya alabilirsiniz. Karakterin neredeyse her eşyayla Sinerji'si var.

Xayah'ın kaçma skili yok. Kai'Sa'nın E'si hızlandırıyor. Kaçmaya olanak sağlıyor. Şimdi diyecekler Xayah da stun atıyor diye. 1 canla düz vuruş atıp e çekene kadar öleceğinize Kai'Sa'da e basıp menzil farkı açarsınız. E geliştirirseniz görünmezlik özelliği de geliyor.

Bana kalırsa Kai'Sa. Skini bilmediğim için yorum yapamam.

Xayah r ile her şeyden kaçabiliyor?

Sanırım kai'sa mainleyeceğim gibi duruyor. Bana kaisanın en güzel kostümünü söyler misiniz? Yıldız muhafızı iyi midir?

Sanırım Kai'Sa mainleyeceğim gibi duruyor. Bana Kai'Sa'nın en güzel kostümünü söyler misiniz? Yıldız muhafızı iyi midir?

Kostüm daha çok zevk meselesi tabii. Bende 160k Kai'Sa var neredeyse tüm kostümler açık ama hep ig Kai'Sa ile oynuyorum. En sevdiğim kostüm ig Kai'Sa.

Dostum kostüm kişiden kişiye değişir. Kostüm ön izlemesi videoları izle kendin seç. Birisinin söylediğini alırsan pişman olursun, yaşadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı