M Mr bukalemun Yoctopat Katılım 21 Haziran 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #1 ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bu sistemi almayı planlıyorum. Bütçem 18.500 TL. Hazır sistemler hakkında çok bir bilgim yok, yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2024
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bu sistemi almayı planlıyorum. Bütçem 18.500 TL. Hazır sistemler hakkında çok bir bilgim yok, yardımcı olursanız sevinirim.
slorixsh Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 558 Çözümler 2 Yer İzmir, Turkiye Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 12GB ASUS PRIME B660M-K D4 2X16 3200MHz DDR4 RAM Intel i5 12400 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, Web Developer 21 Haziran 2024 #3 Mr bukalemun dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bu sistemi almayı planlıyorum. Bütçem 18.500 TL. Hazır sistemler hakkında çok bir bilgim yok, yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Gereksiz pahalı, alınmaz
Mr bukalemun dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bu sistemi almayı planlıyorum. Bütçem 18.500 TL. Hazır sistemler hakkında çok bir bilgim yok, yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Gereksiz pahalı, alınmaz