KAISER-6 V2 sistem alınır mı?

Kasa falan veya herhangi parca değiştirmeye gerek var mı bunda.
Hayır gerekli değil. İstersen XPG'yi seçebilirsin o da keyfi. Ayrıca şuan ki seçili kasanın ışıkları kapatılmıyor. Bilgin olsun. Ama sanırım XPG'nin de kapatılmıyor olması lazım.

Kasa falan veya herhangi parca değiştirmeye gerek var mı bunda.
Zaten bir youtuber tarafından hazırlanmış sistem. Fiyat/performans fırsatı gibi düşün.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Daha dün yayınlandı video. Stoklar bitmeden kap hocam.

Hayır gerekli değil. İstersen XPG'yi seçebilirsin o da keyfi. Ayrıca şu anki seçili kasanın ışıkları kapatılmıyor. Bilgin olsun. Ama sanırım XPG'nin de kapatılmıyor olması lazım.

Hocam Gaming Gen TR de taksit secenegi var mı faizsiz.

Anladim hocam aklima yatti bu icime su serpildi sağ olun hocam 2bin TL de olsa bir dusuk fiyata daha iyisini alabildim sağ olun.

Anladim hocam aklima yatti bu icime su serpildi sağ olun hocam 2bin TL de olsa bir dusuk fiyata daha iyisini alabildim sağ olun.
Hocam öncelikle az önce ki tavsiyemi ben i512400f - rtx 4060 için yapıyordum. İyi ki o fotoğrafı attın ve onay istedin. Gerçekten öyle bir sistemi o fiyata aldırsam benim de içim rahat etmezdi. Bu kasa çok daha iyi ve zaten bunun için fiyat/performans. Kasa hakkında merak ettiğin şeyler videoda da var. İzleyebilirsin. 3 dakika da anlatıyor.

Cok sağ olun hocam benim arkadaslarda soyledi zaten degmez o fiyata diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…