BKDurak Decapat Katılım 20 Ekim 2022 Mesajlar 966 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #1 Merhaba resimdeki gibi bir kaktüs var türünü bilmiyorum. Üstündeki yavruyu nasıl ekmeliyim? Dosya Ekleri image.jpg 94,8 KB · Görüntüleme: 36
ruzgaar Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 698 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #2 BKDurak dedi: Merhaba resimdeki gibi bir kaktüs var türünü bilmiyorum. Üstündeki yavruyu nasıl ekmeliyim? Genişletmek için tıkla... Bir bıçak yardımıyla kesip yeni bir saksıya koyun.
BKDurak dedi: Merhaba resimdeki gibi bir kaktüs var türünü bilmiyorum. Üstündeki yavruyu nasıl ekmeliyim? Genişletmek için tıkla... Bir bıçak yardımıyla kesip yeni bir saksıya koyun.
BKDurak Decapat Katılım 20 Ekim 2022 Mesajlar 966 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #3 ruzgaar dedi: Bir bıçak yardımıyla kesip yeni bir saksıya koyun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler neresinden kesmeliyim tam çıktıpı yermi biraz aşağısımı yokse biraz üstmü.
ruzgaar dedi: Bir bıçak yardımıyla kesip yeni bir saksıya koyun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler neresinden kesmeliyim tam çıktıpı yermi biraz aşağısımı yokse biraz üstmü.