UluErdem25 Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 3.325 Çözümler 38 Yer Ofis 26 Ağustos 2021 #1 Birkaç ay önce fark ettim, sürekli uzuyor. Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum ancak fikrinizi almak istedim. Anlık fotoğrafları ile birlikte Haziran'ın ortasında çektiğim bir fotoğrafını ekliyorum.
Birkaç ay önce fark ettim, sürekli uzuyor. Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum ancak fikrinizi almak istedim. Anlık fotoğrafları ile birlikte Haziran'ın ortasında çektiğim bir fotoğrafını ekliyorum.
J Jon1Snow Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.261 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2021 #2 Bence kes gitsin. Kaktüsün gelişimini etkiliyor olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS UluErdem25 Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 3.325 Çözümler 38 Yer Ofis 27 Ağustos 2021 #3 Jon1Snow dedi: Bence kes gitsin. Kaktüsün gelişimini etkiliyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Kaktüsün gelişmesini pek önemsemiyorum böyle hoşuma gidiyor, kesilmesini gerektirecek absürt bir durum var mı onu merak ettim. Artı 0 Eksi
Jon1Snow dedi: Bence kes gitsin. Kaktüsün gelişimini etkiliyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Kaktüsün gelişmesini pek önemsemiyorum böyle hoşuma gidiyor, kesilmesini gerektirecek absürt bir durum var mı onu merak ettim.
J Jon1Snow Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.261 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2021 #4 UluErdem25 dedi: Kaktüsün gelişmesini pek önemsemiyorum böyle hoşuma gidiyor, kesilmesini gerektirecek absürt bir durum var mı onu merak ettim. Genişletmek için tıkla... Kaktüsünü düşünmemen beni üzdü Artı 0 Eksi
UluErdem25 dedi: Kaktüsün gelişmesini pek önemsemiyorum böyle hoşuma gidiyor, kesilmesini gerektirecek absürt bir durum var mı onu merak ettim. Genişletmek için tıkla... Kaktüsünü düşünmemen beni üzdü
KS KS UluErdem25 Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 3.325 Çözümler 38 Yer Ofis 27 Ağustos 2021 #5 Jon1Snow dedi: Kaktüsünü düşünmemen beni üzdü Genişletmek için tıkla... Peki ben nasıl kıyayım bu ot veya her neyse ona? Beraber büyüsünler fikrindeyim. Artı 0 Eksi
Jon1Snow dedi: Kaktüsünü düşünmemen beni üzdü Genişletmek için tıkla... Peki ben nasıl kıyayım bu ot veya her neyse ona? Beraber büyüsünler fikrindeyim.
J Jon1Snow Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.261 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2021 #6 UluErdem25 dedi: Peki ben nasıl kıyayım bu ot veya her neyse ona? Beraber büyüsünler fikrindeyim. Genişletmek için tıkla... Kaktüse zararı var mı bilmiyorum. O ot toprağa mı bağlı yoksa kaktüse mi? Artı 0 Eksi
UluErdem25 dedi: Peki ben nasıl kıyayım bu ot veya her neyse ona? Beraber büyüsünler fikrindeyim. Genişletmek için tıkla... Kaktüse zararı var mı bilmiyorum. O ot toprağa mı bağlı yoksa kaktüse mi?
KS KS UluErdem25 Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 3.325 Çözümler 38 Yer Ofis 27 Ağustos 2021 #7 Jon1Snow dedi: Kaktüse zararı var mı bilmiyorum. O ot toprağa mı bağlı yoksa kaktüse mi? Genişletmek için tıkla... Kaktüsten çıkıyor. Artı 0 Eksi
Jon1Snow dedi: Kaktüse zararı var mı bilmiyorum. O ot toprağa mı bağlı yoksa kaktüse mi? Genişletmek için tıkla... Kaktüsten çıkıyor.
J Jon1Snow Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.261 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2021 #8 UluErdem25 dedi: Kaktüsten çıkıyor. Eki Görüntüle 1149770 Genişletmek için tıkla... Kaktüsünün bir parçası olmadığından emin misin? Tohuma gidiyor olmasın. Artı 0 Eksi
UluErdem25 dedi: Kaktüsten çıkıyor. Eki Görüntüle 1149770 Genişletmek için tıkla... Kaktüsünün bir parçası olmadığından emin misin? Tohuma gidiyor olmasın.
KS KS UluErdem25 Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 3.325 Çözümler 38 Yer Ofis 27 Ağustos 2021 #9 Jon1Snow dedi: Kaktüsünün bir parçası olmadığından emin misin? Tohuma gidiyor olmasın. Genişletmek için tıkla... Tohuma kadar devam ettiğini düşünmüyorum. Hocam kaktüsü aşılamadık kendine ait olduğunu sanmıyorum. Artı 0 Eksi
Jon1Snow dedi: Kaktüsünün bir parçası olmadığından emin misin? Tohuma gidiyor olmasın. Genişletmek için tıkla... Tohuma kadar devam ettiğini düşünmüyorum. Hocam kaktüsü aşılamadık kendine ait olduğunu sanmıyorum.
J Jon1Snow Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.261 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2021 #10 UluErdem25 dedi: Tohuma kadar devam ettiğini düşünmüyorum. Hocam kaktüsü aşılamadık kendine ait olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Aşılamaya gerek yok herhalde. Sen böyle seviyorsan kesme. Ama bence kaktüsüne besin takviyesi uygula. Bide kaktüsünün türünü yazar mısın? Artı 0 Eksi
UluErdem25 dedi: Tohuma kadar devam ettiğini düşünmüyorum. Hocam kaktüsü aşılamadık kendine ait olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Aşılamaya gerek yok herhalde. Sen böyle seviyorsan kesme. Ama bence kaktüsüne besin takviyesi uygula. Bide kaktüsünün türünü yazar mısın?