Kalacak yerin olmaması

Ayrıca hangi şehir de yaşıyorsun?

Hocam onemsemeyen annem.

O zaman babanizin yaninda kalmaniz gerekiyor en azindan bir eve cikana kadar. Anneniz sizi onemsemiyorsa sizi de evinde istemeyecektir. Gecmis olsun, keske herkes anne-baba olmasa. Babanizla da ciddi bir konusma yapip yakinlasabilirsiniz. Devletin sosyal yardimlari var ona da goz atin. Bir de babaannenizle konusup babanizin arasini falan yaptirabilirsiniz sana yardim edebilirler (insanlarsa).

Babam benim hayatımın iblisi oldu bu zamana kadar. Onunla ne barışmaya ne konuşmaya niyetim yok. Ona minnet eylemem

Süreci bilmiyorum fakat gemilerde iş bakılabilir gibime geldi , gerçi büyük cruise gemilerinde dil ve yeterlilik istiyorlardır diye düşünüyorum ama bu zor şartlarda ben sanırım uzaklaşıp kafa dağıtmak için denizi seçerdim.

Babam benim hayatımın iblisi oldu bu zamana kadar. Onunla ne barışmaya ne konuşmaya niyetim yok. Ona minnet eylemem
Hocam bir arkadaş da önermiş kesinlike yatılı işlerden başlayın özellike Antalya taraflarında her otel çalışacak adam arıyor bir bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…