Kalan 5 ayda LGS için ne yapılır?

Rawishaa

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sapphire Nitro+ RX 580 4 GB / Intel i7-4790 / 16 GB RAM / Redragon K617 Fizz
5 ay kaldı. Çok çalışamadım hayvan gibi çalışmak istiyorum. Matematik'te özdeşlikte kalakaldım. Ne yapacağımı bilmiyorum. Derslerim: Türkçe iyi. İngilizce iyi. İnkılap ezber gerektiriyor o da iyi. Din kültürü'de iyi ve Fen'de iyi. Fen bilimleri'nde 5. ünite'ye geçmedim daha. Türkçe konularım bitti paragraf ve soru çözüyorum. İnkılap 3. ünite'ye girmedim. Din'de bitti. Matematik'te özdeşlikler'deyim. Kaç saat çalışılmalı neye dikkat edilmeli nasıl çalışılmalı yardım eder misiniz? Okuldan 13.30 gibi geliyorum. 18.00'da kardeşimi almaya çıkıyorum.

Kardeşim öncelikle kaç saat çalışmalıyım gibi bir soru yok. 10 saat çalışmalısın desek örnek veriyorum. Sen kendini 10 saat çalışmaya zorlayacaksın. Çalıştığından bi şey anlamayacaksın. Çünkü kafan bir süre sonra almamaya başlayacak. Durum böyle oldukça da sıkılacaksın ve düzenli şekilde de çalışamayacaksın. Bu yüzden kendin belirlemen gerekiyor. Saat tutma bence. LGS denemeleri çözmeye başla. Hataların üzerinden doğrularını öğren. Deneme çözerken süre tut. Gerçekten sınavdaymış gibi. Zaman geçtikçe süre kısıtlaması koyarak denemeyi çözmeye çalış. Kendini zorla ama bir anda değil. Kademe kademe zorlamak senin için daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…