SarışınHastası Hectopat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 456 18 Mayıs 2023 #1 Uygulamadan baktığımda böyle gözüküyor. - olması alacaklı olduğumuz anlamına mı geliyordu?
Mandalorian54 Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 698 Çözümler 5 18 Mayıs 2023 #2 Evet, geçen ay yaptığınız bir alışverişten bir sonraki aya yansıyan geri iade almış olabilir misiniz?
Evet, geçen ay yaptığınız bir alışverişten bir sonraki aya yansıyan geri iade almış olabilir misiniz?
SarışınHastası Hectopat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 456 18 Mayıs 2023 #3 Mandalorian54 dedi: Evet, geçen ay yaptığınız bir alışverişten bir sonraki aya yansıyan iade almış olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... İade almadım ama dönem içi kısmında harcama indirimi isimli bir tutar girilmiş bankayı arardım ama telesekreter tarafından bekletilmek istemiyorum. Şimdi tekrar kontrol ettim Kampanyalardan gelmiş muhtemelen.
Mandalorian54 dedi: Evet, geçen ay yaptığınız bir alışverişten bir sonraki aya yansıyan iade almış olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... İade almadım ama dönem içi kısmında harcama indirimi isimli bir tutar girilmiş bankayı arardım ama telesekreter tarafından bekletilmek istemiyorum. Şimdi tekrar kontrol ettim Kampanyalardan gelmiş muhtemelen.