Kalan süre bilgisi yanlış görünüyor

Makaleler
2
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar,

Ender 3 V3KE kullancısıyım. Cihazımı one click kullanabilmek için root etmiştim, sonrasında Creality Print 5 güncellemesinden sonra ve root erişiminden dolayı bu sorunun olabileceğini düşünerek kaldırdım. Ancak kalan süre bilgisi hala yanlış gözüküyor. Örnek görsel;

Toplam baskı 1 saat ama kalan süre 7 saat olarak gözüküyor. Bu süre dinamik olarak ve çok anlamsız şekilde hızlı değişiyor ve asla gerçek süreyi kestiremiyorum. Bu sorun canımı sıkmaya başladı. Nasıl bir çözüm uygulayabilirim, bilen varsa yardımlarınıza açığım. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı yazıcıyı kullanıyorum, uygulama Creality print 5.1 benziyor. Ben bu uygulamanın içine edeyim. Süre yanlış gösterir ayar yaparsın üretimde sorun olabilir diye hata verir. %5-10 veya %70'e gelir yapışma sorunu olur. Onu geçtim ipliklenme veya üründe çizgiler oluşturur. Creality 4.3 sürümüne geçtim kurtuldum.

Sıkıntı Creality print 4'lerde de vardı işin kötüsü. Birden neden olduğunu çözemedim.

Bunu ekibe bildirdim bakalım çözerler umarım.

Güncelleme geldi ve Türkçe dil ekledi. Yazıcıya aktarır iken g CoD'u hatası vardı onu da çözmüşler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…