Yusuf663
Hectopat
Daha fazla
Sınava pek bir zaman kalmadı, çok şükür TYT'yi iyi kötü bir yerlere getirdim ama AYT olduğu yerde sayıyordu. Yalan yok, AYT'ye çok çalışmadım; dershanede dersi dinleyip üstüne 1-2 test çözüyor, zor sorular gelince sıkılıp geri TYT'ye dönüyordum. Bu haftadan itibaren AYT'ye abanıyorum, günde 6-8 saat arası çalışıyorum ve dershaneye gidiyorum. Ayrıca babam AYT Fizik ve Matematikten özel ders aldı, haftaya başlayacak. Sizce yetişir mi?
12. sınıf konuları olarak Fizik, Kimya ve Matematik'te pek bir sıkıntım yok, bazı konular hariç. Şu an AYT'de 20-30 net, TYT'de 85-90 net yapıyorum. Hedefim ilk 30-40 bin civarı. Sizce iyice AYT'ye abanıp TYT'yi branş denemeleri ve dershanede işlediğimiz konularla ilerletsem ilk 30-40 bin gelir mi?
12. sınıf konuları olarak Fizik, Kimya ve Matematik'te pek bir sıkıntım yok, bazı konular hariç. Şu an AYT'de 20-30 net, TYT'de 85-90 net yapıyorum. Hedefim ilk 30-40 bin civarı. Sizce iyice AYT'ye abanıp TYT'yi branş denemeleri ve dershanede işlediğimiz konularla ilerletsem ilk 30-40 bin gelir mi?
Son düzenleyen: Moderatör: