Kalan sürede AYT matematikte nasıl net arttırılır?

theforevervirgin

Hectopat
Daha fazla  
Matematikte tüm konuları bitirdim (trigo 2 güne bitiyor) geometri yapmadan 20-22 net yapma gibi hedefim var ancak buna çok uzak gibiyim. Orijinalin denemesi 10 net geldi normal denemelerde de 17 18 net yapıyorum sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Şu ana kadar 345 ve 3D çözdüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kar/zarar olarak mantıklı konuları ayıkla ve öğren. Ayrıca boş yere kendini şartlandırma. Geometri mantıklıysa geometri de çalışabilirsin.

Geometride en azından üçgenleri iyi bil

Kar/zarar olarak mantıklı konuları ayıkla ve öğren. Ayrıca boş yere kendini şartlandırma. Geometri mantıklıysa geometri de çalışabilirsin.

Hocam AYT de tüm konularım bitti denilebilir ya TYT fen ya da geometri bakacağım da sanırım TYT fen son haftaya kalacak teşekkür ederim.

Geometride en azından üçgenleri iyi bil.

Hocam şu playlistten bitirmeye çalışacağım 5-6 net bile koysam kar mantığındayım. Teşekkür edeim.

Konuları tam bitirdiysen bol bol deneme çözmelisin. Yanlışlarını çöz/çözdür. Yani analizi iyi yap. Benim tüm konularım bitti. Deneme ve çıkmış senelerin AYT'lerini çözerek şu an bayağı yükseldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…