K Kinesit Picopat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 508 8 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar TYT hedefim 40-50 net. Matematikte mutlak değere geldim. Fizikte 3. üniteye başlayacağım. Kimya 4. üniteye başlayacağım. Biyolojiye yeni başladım. TYT Türkçe de henüz sıfırım başlamadım. Geometride sıfırım temelim yok hiç. Eğer çalış derseniz bu kamptan gidip ondan sonra kenan kara izleyeceğim.
Arkadaşlar TYT hedefim 40-50 net. Matematikte mutlak değere geldim. Fizikte 3. üniteye başlayacağım. Kimya 4. üniteye başlayacağım. Biyolojiye yeni başladım. TYT Türkçe de henüz sıfırım başlamadım. Geometride sıfırım temelim yok hiç. Eğer çalış derseniz bu kamptan gidip ondan sonra kenan kara izleyeceğim.
Acemi Cadı Centipat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 484 8 Nisan 2023 #2 Vakit kalıyorsa çalış diyeceğim ama bende bilemedim pek. @333365
alperennn1 Kilopat Katılım 19 Aralık 2018 Mesajlar 239 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #3 40 net için geometrinin ileri seviye konularına girmene gerek yok. Diğer derslere önem ver. Bakit kalırsa geometrinin temel şeylerine göz at. Emin olduğun 2-3 soruyu yaparsın sınavda.
40 net için geometrinin ileri seviye konularına girmene gerek yok. Diğer derslere önem ver. Bakit kalırsa geometrinin temel şeylerine göz at. Emin olduğun 2-3 soruyu yaparsın sınavda.