Kalan sürede TYT 30 net yapılır mı?

UğurDündar

Picopat
Arkadaşlar sadece TYT gireceğim.

Hayatımda hiç paragraf çözmedim ve Türkçe dil bilgisi hiç çalışmadım.

Matematikte üslü sayılar bitmek üzere. Geometri çalışmayacağım yetişmez maalesef.

Kimya'da maddenin halleri ünitesindeyim.

Biyoloji ve fizik başlamadım henüz.

Sosyale de henüz başlamadım.

Kalan sürede 30 net ve üzeri yapabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Azıcık paragraf çalışsan türkçeden 15 net yaparsın dil bilgisine gerek kalmadan. Sosyalden de zaten bir şeyler bilmeden 8-9 net yapılıyor, sayısal kısımdan da kendine göre bir şeyler yapsan yeter de artar bile.

Kardeşim kesinlikle mümkün. Şartlar ve temel farklıdır eyvallah ama son 3 ayda 90+ net yapanlar var ki ben de 90+ olmasa da bunlardan biri sayılırım.
3 ayda 90+ derken 😀 ? Eğer 60 70 netten 90+ ya çıktıysa eyvallah da eğer anladığım gibiyse( 0'dan 90+ ya) öyle bir şey yok.

3 ayda 90+ derken 😀 ? Eğer 60 70 netten 90+ ya çıktıysa eyvallah da eğer anladığım gibiyse( 0'dan 90+ ya) öyle bir şey yok.
Yaa tabii ki sıfırdan değil. Kabaca lisede bildiğinin farkında olmadığı konuları hortlatarak, kıvılcımlayarak ve sıkı disiplinle mümkün.

Kardeşim kesinlikle mümkün. Şartlar ve temel farklıdır eyvallah ama son 3 ayda 90+ net yapanlar var ki ben de 90+ olmasa da bunlardan biri sayılırım.

3 ayda 90+ derken 😀? Eğer 60 70 netten 90+ ya çıktıysa eyvallah da eğer anladığım gibiyse( 0'dan 90+ ya) öyle bir şey yok.

Yahu tabii ki sıfırdan değil. Kabaca lisede bildiğinin farkında olmadığı konuları hortlatarak, kıvılcımlayarak ve sıkı disiplinle mümkün.

50 bile olsa kafi. Tabii ki de hedefim çok düşük bu benim kapasitem değil 80-90 bile yaparım ama kalan süre ve temeli göz önünde bulundurunca 40-45 bile yeter diyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı