Kalan vakitte TYT 400 puan yapılabilir mi?

Particle Cannon

Hectopat
Maalesef aylar önce plandığım programa 1 ay kadar uyduktan sonra tamamen saldım kalan vakitte elden ne gelirse yapacağım 2 gündür sabahları 1 saat paragraf, öğlene kadar mert hocanın hızlandırılmış 35 günde TYT kampı (problemler dahil) sonrasında Görkem Şahin'in 48 videoluk kimya kampını günde 2 video şeklinde, 28 günde Betül Biyoloji ve üstüne 35 günde geometri Rehber Matematik şeklinde başladım yatmadan önce de TYT Sosyal ve dil bilgisi şeklinde yapmaya çalışıyorum.
Kalan vakitte Türkçeden 30, matematikten 20, fenden 10, sosyalden de 15 net yapabilmem mümkün müdür? (OBP 82)
Mayıs ayında kampları bitirirsem Haziran'da ne yapmamı önerirsiniz? Fizik dersini garanti konular kampıyla 1 2 günde artık kaç net olursa o şekilde yapacağım.
Din ve felsefe full özet ile birer günde halledebilirim diye düşünüyorum geometri için 10 soruda yarı yarıya bile yapabilsem öpüp başıma koyacağım ne öneririsiniz?
Bana en ağır gelen kısım geometri hiç bilgim olmadığı için ne yapacağımı bilemiyorum günde en fazla 1 ile 1.5 saat arası vakit ayırabilirim.

Tamam da hocam ders ders netler önemli atıyorum matematikten şu an kaç net 0 mısın biraz mı var genel netinize bakmadınız mı hiç.
Deneme bayadır çözmedim Muhtemelen Fen kısmından net gelmeyecektir.
Türkçe 25 30 arası
Tyt sosyal 10 net civarı
Matematik 6,7 falan gelir çünkü geometri hiç yok temel konulardan gelir o netlerde.

Deneme bayağıdır çözmedim muhtemelen fen kısmından net gelmeyecektir.
Türkçe 25 30 arası.
TYT Sosyal 10 net civarı.
Matematik 6,7 falan gelir çünkü geometri hiç yok temel konulardan gelir o netlerde.

Yapılabilir ama iyi çalışmalısınız özellikle fen olmaması çok büyük eksik zaten az çalışmayla fende çok basit konular mevcut özellikle biyolojiden ve kimyadan onları yaparak 5-8 net yapabilirsiniz matematik olarak ilk 12 konuda eksikleri halledin ve bol problem çözün geometri sıfırsanız vakit kaybı olur çünkü çok emek istiyor sosyalden 1 saatlik falan ders tekrarları izleyip haftada 3-4 veya 2-3 branş atsanız zaten 15'i görürsünüz.

Konuya cevap verdiğiniz için teşekkür ederim Bugün saat 5'te uyandım yatış saatimde akşam 10 tüm gün çalışırsam yetişeceğini umuyorum.
Geometriden sanırım 10 civarı soru geliyor en azından yarı yarıya yapamaz mıyım bu 1 aylık süreçte çalışarak ?
Bide problemlere nasıl çalışayım mesela rehber matematiğin 0 dan 18 günde kampı var 5 günde bitirip temel atıp sonra Mert hocadan problemleri izlesem nasıl olur günde 2 3 video izleyeceğim için ikisi 2 hafta sürer en fazla.
Mert hocanın test kitabının yanında Bilgi Sarmal ve Eyüp B kitaplarıda var.

Son düzenleme:

Yapamazsın. Yaparsın diyenlere aldanıp da hayal kırıklığına uğramaman için söylüyorum.

Yapamazsın. Yaparsın diyenlere aldanıp da hayal kırıklığına uğramaman için söylüyorum.
Yok hocam sıkıntı yok hiç denememektense kendimi zorlayıp 15 16 saat verimli ya da verimsiz deneyeceğim ayrıca DGS sınavına da gireceğim için en kötü oraya hazırlık olmuş olur başarabilirsem ne mutlu sonucu buraya sınavdan sonra gelip yazarım tek sormak istediğim 5 6 net mümkün mü Geometriye çalışayım mı yoksa tamamen iptal mi ?

Evet yapabilirsin. Tam 70 net yapsan 400 puan ediyor.

Yapılabilir. 1 ayda 40 netten 75'e çıkmışlığım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…