Kalan zamanda kırık OBP ile EA'da ilk 100 bin yapılır mı?

Rsmefaw

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Şu an bir üniversitede okuduğum için OBP kırılacak (OBP: 78). Sadece matematikte ilk 12 konuyu bitirdim. Fakat yine de testlerde, denemelerde çok fazla yanlışım ve boşum çıkıyor bu konularda. Onun dışındaki tüm konular eksik. Ama genel olarak Türkçe'de 30 net civarı yapabiliyorum. AYT kısmına ise maalesef birçok konuyu unuttum. Az bir şey hatırlıyorum, edebiyatta falan netlerim geçen yıla göre. Sizce kalan zamanda EA'da ilk 100 bin yapılabilir mi? Tavsiyelerinizi yazarsanız çok sevinirim.

Mezuna kalan biri olarak ea için matematiği halledebilirseniz çoğu ea yı sollarsınız ayt kısmı hakkında çok bilgim yok fakat coğrafya tarih vesaire ağır dersler olduğunu sayısaldan hazırlanan biri olarak düşünmüyorum kısacası matematiği halledebilirseniz tyt ve ayt için girersiniz.

2023 YKS'de 0 çalışma ile edebiyat-sos1'de 20 net civarı yapmıştım. Fakat biraz şanslıydım. Çünkü sırf genel kültürle bilebileceğim sorular çıkmıştı. Bir de edebiyatta 7-8 soru TYT Türkçe sorusu oluyor. (paragraf-dil bilgisi) Ama matematiğim çok kötü işte bir türlü düzeltemiyorum.

Matematiği halletmen zor program yapmalısın ve ona cidden uyman lazım sana önerim rehber matematik sıfırdan alırsın üstüne 1 tane 345 tyt matematik ile sorularını halledersin gerisi deneme, tyt matematik soru bankasına bakmıyor denemeye bakıyor ayt için ise 1 değil 2 soru bankası artı deneme baya iyi olur senin için.

Merhaba. Öncelikle kırık 78 OBP ile Y-EA ilk 100.000 (98.800) sıralama için gereken netleri hesapladım (2023):
TYT Türkçe: 28,75 net.
TYT Sosyal: 12,5 net.
TYT Matematik: 15,5 net.
TYT Fen Bilimleri: 3,75 net.
AYT Matematik: 17,75 net.
AYT Edebiyat: 20,25 net.
AYT Tarih-1: 6,25 net.
AYT Coğrafya-1: 4,75 net.

Toplamda 60,5 net TYT, 49 net AYT ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…