erkekavcisii Decipat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 1.317 Çözümler 1 8 Eylül 2023 #1 Selam, ben herhangi pozisyonda kalbime bıçak saplanıyor gibi hissediyorum sanki kalp krizi geçireceğim. Bunun sebebi ne? Sağlıklı bir şey ama. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Eylül 2023
Selam, ben herhangi pozisyonda kalbime bıçak saplanıyor gibi hissediyorum sanki kalp krizi geçireceğim. Bunun sebebi ne? Sağlıklı bir şey ama.
Kriegeral Decapat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 251 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #2 Üşütmüş olabilir misiniz? Bana da bazen öyle oluyor.
Kriegeral Decapat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 251 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #3 Geçmiş olsun.
Ramazan Çapkın Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 435 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #4 erkekavcisii dedi: Selam, ben herhangi pozisyonda kalbime bıçak saplanıyor gibi hissediyorum sanki kalp krizi geçireceğim. Bunun sebebi ne? Sağlıklı bir şey ama. Genişletmek için tıkla... evrim ağacı Muhtemelen bu videodaki durumu yaşıyorsunuz.
erkekavcisii dedi: Selam, ben herhangi pozisyonda kalbime bıçak saplanıyor gibi hissediyorum sanki kalp krizi geçireceğim. Bunun sebebi ne? Sağlıklı bir şey ama. Genişletmek için tıkla... evrim ağacı Muhtemelen bu videodaki durumu yaşıyorsunuz.
105993 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2016 Mesajlar 6.913 Makaleler 3 Çözümler 43 8 Eylül 2023 #5 Kalp sıkışması olabilir kardiyolojiye git.
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 8 Eylül 2023 #6 erkekavcisii dedi: Selam, ben herhangi pozisyonda kalbime bıçak saplanıyor gibi hissediyorum sanki kalp krizi geçireceğim. Bunun sebebi ne? Sağlıklı bir şey ama. Genişletmek için tıkla... Soğuk algınlığı, kalp teklemesi (veya sıkışması falan) olabilir. Uzmanı değilim, net bir şey söyleyemem. Doktora gitmeniz daha iyi olur. Son düzenleme: 8 Eylül 2023
erkekavcisii dedi: Selam, ben herhangi pozisyonda kalbime bıçak saplanıyor gibi hissediyorum sanki kalp krizi geçireceğim. Bunun sebebi ne? Sağlıklı bir şey ama. Genişletmek için tıkla... Soğuk algınlığı, kalp teklemesi (veya sıkışması falan) olabilir. Uzmanı değilim, net bir şey söyleyemem. Doktora gitmeniz daha iyi olur.