Furkan Üner Hectopat Katılım 14 Haziran 2014 Mesajlar 584 Yer İstanbul/Başakşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2014 #11 ucanspagetticanavari dedi: Ben bununla oyun oynamam yeni galaksiler keşfetmeye giderim. Genişletmek için tıkla... Bu arkadaş galaksileri de aşmış artık boyut değiştiriyor paralel evrende seyahat ediyor herhalde. Peki bu arkadaş bu sistemle gerçekten ne yapmayı planlamış acaba. Bu sistemdeki en büyük eksik ne söyleyeyim size. JET ROKETİ.
ucanspagetticanavari dedi: Ben bununla oyun oynamam yeni galaksiler keşfetmeye giderim. Genişletmek için tıkla... Bu arkadaş galaksileri de aşmış artık boyut değiştiriyor paralel evrende seyahat ediyor herhalde. Peki bu arkadaş bu sistemle gerçekten ne yapmayı planlamış acaba. Bu sistemdeki en büyük eksik ne söyleyeyim size. JET ROKETİ.
M.Emre Hectopat Katılım 10 Şubat 2014 Mesajlar 319 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2014 #12 Bizim araba ile takas etsek verir mi acaba?
M Meastro Hectopat Katılım 25 Temmuz 2014 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2014 #14 Bunu gördükten sonra bilgisayarıma baktım ve... Attım zannetmediniz herhalde
C Cengiz Çelik Hectopat Katılım 24 Kasım 2013 Mesajlar 812 Yer KKTC-Guzelyurt Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 30 Temmuz 2014 #15 İmzamda ki sistemi ezikledim şuan. Kendimi ağır fakir gibi hissediyorum nasıl bir duygudur.
ASOSYALZEBANİ Kilopat Katılım 14 Nisan 2014 Mesajlar 104 Yer kırklareli Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2014 #16 melgoth dedi: Diyecek söz yok, inşallah tez bozulur sistemi. Genişletmek için tıkla... Yapma hocam evlat acısı gibi koyar adama o sistemin bozulması.
melgoth dedi: Diyecek söz yok, inşallah tez bozulur sistemi. Genişletmek için tıkla... Yapma hocam evlat acısı gibi koyar adama o sistemin bozulması.
C ceyhansuyu Megapat Katılım 30 Temmuz 2012 Mesajlar 415 Makaleler 1 31 Temmuz 2014 #17 Bedava verseler almam o sistemi. Dünyanın elektriğini yakar.
Uğur Ç. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Ağustos 2013 Mesajlar 1.865 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endüstri Mühendisi 31 Temmuz 2014 #19 Bu şey bir bilgisayar mı? Sayacak bilgi bırakmaz bu
M mrtsnr Megapat Katılım 19 Mayıs 2014 Mesajlar 445 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Temmuz 2014 #20 ceyhansuyu dedi: Bedava verseler almam o sistemi. Dünyanın elektriğini yakar. Genişletmek için tıkla... Hıh.. Mındar bu.
ceyhansuyu dedi: Bedava verseler almam o sistemi. Dünyanın elektriğini yakar. Genişletmek için tıkla... Hıh.. Mındar bu.