T Taha28 Picopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #1 Kalbim atarken hissediyor çarpıntı gibi değil heyecanlanıyor ve rahatsız ediyor beni hızlı da atabiliyor nadir olan bir olay ve yaşım 13.
Kalbim atarken hissediyor çarpıntı gibi değil heyecanlanıyor ve rahatsız ediyor beni hızlı da atabiliyor nadir olan bir olay ve yaşım 13.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.342 Makaleler 3 Çözümler 61 23 Aralık 2020 #2 Bence bir doktora gözükmelisin.
hellaboutthat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 1.430 Çözümler 5 23 Aralık 2020 #3 Ben aşırı sinirlendiğim zaman veya aşırı öfkeli oldugum zaman bu olay başıma geliyor kalp krizi geçircekmişim gibi ama sende normalde oluyorsa git bir doktora gözük.
Ben aşırı sinirlendiğim zaman veya aşırı öfkeli oldugum zaman bu olay başıma geliyor kalp krizi geçircekmişim gibi ama sende normalde oluyorsa git bir doktora gözük.
Deleted User Hectopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 745 Makaleler 1 Çözümler 2 23 Aralık 2020 #4 Taha28 dedi: Kalbim atarken hissediyor çarpıntı gibi değil heyecanlanıyor ve rahatsız ediyor beni hızlı da atabiliyor nadir olan bir olay ve yaşım 13. Genişletmek için tıkla... 14 yaşındayken bende de çok olurdu. Merak etme bence ama sen bilirsin bende CS oynarken adam karşıma bir çıkardı elim klavyeden çekilirdi heyecandan
Taha28 dedi: Kalbim atarken hissediyor çarpıntı gibi değil heyecanlanıyor ve rahatsız ediyor beni hızlı da atabiliyor nadir olan bir olay ve yaşım 13. Genişletmek için tıkla... 14 yaşındayken bende de çok olurdu. Merak etme bence ama sen bilirsin bende CS oynarken adam karşıma bir çıkardı elim klavyeden çekilirdi heyecandan