Y Yılmaz ÇABUK Ziyaretçi 14 Eylül 2014 #11 Kesinlikle okumanı öneririm. Ne zorluklar altında buralara gelmiş @Recep Baltaş. Ben okuyunca ağlamak üzereydim
Kesinlikle okumanı öneririm. Ne zorluklar altında buralara gelmiş @Recep Baltaş. Ben okuyunca ağlamak üzereydim
Exotic Hectopat Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 651 Çözümler 1 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Eylül 2014 #12 Silinen üye dedi: Kesinlikle okumanı öneririm. Ne zorluklar altında buralara gelmiş @Recep Baltaş. Ben okuyunca ağlamak üzereydim[emoji38] Genişletmek için tıkla... Okuyayım bilgisayara geçince. Belki bu hayattan iyi bir kitap çıkar dimi.
Silinen üye dedi: Kesinlikle okumanı öneririm. Ne zorluklar altında buralara gelmiş @Recep Baltaş. Ben okuyunca ağlamak üzereydim[emoji38] Genişletmek için tıkla... Okuyayım bilgisayara geçince. Belki bu hayattan iyi bir kitap çıkar dimi.
Ztax Hectopat Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 513 Yer Ankara 14 Eylül 2014 #14 Abi geçmiş olsun. Hemen doktara git. Benim sınıf arkadaşımda da öyle bir problemi var. Recep Abi'nin biyografisini bulamadım. Link verebilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Eylül 2014
Abi geçmiş olsun. Hemen doktara git. Benim sınıf arkadaşımda da öyle bir problemi var. Recep Abi'nin biyografisini bulamadım. Link verebilecek var mı?